Een inchecklijst afdrukken

Gebruik de functie Bezoekerslijst als u de bezoekers wilt inchecken met behulp van een afgedrukte lijst. Deze functie biedt een aanpasbare pdf met informatie over je bezoekers. Tijdens het evenement kun je de bezoekers vervolgens met een potlood of pen markeren als 'ingecheckt'.

In dit artikel

• 1. Ga naar je Dashboard.
  • 2. Ga naar 'Bezoekerslijst' onder 'Bezoekers beheren'.
  • 3. Pas je lijst aan.
  • 4. Selecteer 'Lijst downloaden als pdf'.
  • 5. Check bezoekers in bij je evenement.
  • 6. Andere opties

1. Ga naar je Dashboard.

Meld je aan bij je Eventbrite-account en ga naar Evenementen. Selecteer vervolgens je evenement.

2. Ga naar 'Bezoekerslijst' onder 'Bezoekers beheren'.

Als je evenement meerdere datums en tijden heeft, klik je op Een exemplaar selecteren en kies je een bepaald exemplaar van je evenement.

3. Pas je lijst aan.

Pas de instellingen op je inchecklijst aan:

• Kies hoe je de lijst wilt sorteren (voornaam, achternaam of tickettype).

• Selecteer de tickets die je op je lijst wilt weergeven.

• Selecteer Streepjescode toevoegen aan bezoekerslijst als je de bezoekers via je lijst wilt inscannen.

4. Selecteer 'Lijst downloaden als pdf'.

5. Check bezoekers in bij je evenement.

Open de pdf en druk de lijst vóór het evenement af.

Tijdens je evenement markeer je bezoekers met pen of potlood als 'ingecheckt'.

6. Andere opties

Als je bezoekers elektronisch wilt inchecken, kies dan een van de volgende methodes:

Als je een gedetailleerdere lijst van je bezoekers wilt, maak je een bezoekersoverzicht.