Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement organiseren

Voorkomen dat bezoekers tickets delen

Voorkom dat bezoekers hun tickets voor fysieke evenementen delen door hun tickets te scannen. Je kunt bezoekers ook op naam inchecken met behulp van een laptop of afgedrukte lijst. Stel voor online evenementen een online evenementpagina in om hier je evenementinformatie op te hosten. Deze pagina is alleen toegankelijk nadat bezoekers zich bij hun Eventbrite-account hebben aangemeld.

In dit artikel

  • Fysieke evenementen
  • Online evenementen

Fysieke evenementen

Wanneer je fysieke evenementen organiseert, kun je bezoekers op verschillende manieren inchecken.

— Tickets scannen

Op elk ticket staat standaard een QR-code. Download de Eventbrite Organizer-app om tickets te scannen en in te checken. Als een ticket al is gebruikt, zie je een foutbericht wanneer je het scant.

— Bezoekers op naam inchecken

Check bezoekers in op naam als je geen tickets wilt scannen. Je hebt twee opties:

Als je bezoekers op naam incheckt, kun je overwegen hun bestelformulier bij te werken om informatie over iedere bezoeker te verzamelen. Op elk ticket staat dan een andere naam.

Online evenementen

Stel een online evenementpagina in wanneer je een online evenement maakt. Voeg toe wat je bezoekers nodig hebben om het evenement bij te wonen, zoals links naar je webinar of deelname-instructies.

Deze pagina is standaard alleen te zien voor bezoekers die inloggen met de account die ze hebben gebruikt om zich voor je evenement te registreren. Op sommige videoplatforms kun je ook content beperken of bepaalde personen verwijderen. Raadpleeg je favoriete videoplatform voor meer informatie.

Heb je nog vragen?