Registratietransfers uitschakelen

Met de functie 'Registratietransfers' kun je bezoekers de optie geven hun ticket of evenement over te dragen naar een ander ticket of evenement. Als je registratietransfers voor je evenement hebt ingeschakeld en dit nu wilt uitschakelen, ga dan naar je evenementendashboard en selecteer 'Registratietransfers' onder 'Bestelopties'. Verwijder vervolgens de optie 'Registratietransfers' en sla je wijzigingen op.

In dit artikel

• 1. Ga naar je Evenementendashboard.
  • 2. Selecteer 'Registratietransfers' onder 'Bestelopties'.
  • 3. Schakel registratietransfers uit.
  • 4. Klik op 'Opslaan'.

1. Ga naar je Evenementendashboard.

Evenementorganisators kunnen zich hier bij hun Eventbrite-account aanmelden. Selecteer vervolgens je evenement.

2. Selecteer 'Registratietransfers' onder 'Bestelopties'.

3. Schakel registratietransfers uit.

Als je transfers uitschakelt, worden de aangepaste Transferinstellingen die je hebt geconfigureerd niet gewist. Hoewel ze niet actief zijn, worden je instellingen bewaard voor het geval je transfers op een later moment opnieuw wilt activeren.

• Alle transfers uitschakelen: schakel het selectievakje bij 'Registratietransfer' en 'Transfer van evenementen' uit.

• Transfers alleen voor bepaalde tickettypen uitschakelen: pas je 'Transferinstellingen' aan.

4. Klik op 'Opslaan'.