Hoe haal ik iemand van de wachtlijst?

Je kunt een toekomstige bezoeker van de wachtlijst halen door op de pagina 'Beheren' onder 'Bestelopties' op 'Wachtlijst beheren' te klikken. Als je een ticket vrijgeeft aan iemand op je wachtlijst, kun je ze alleen verwijderen nadat het bericht voor vrijgave van tickets is verlopen, op basis van de 'tijd om te reageren' die je hebt ingesteld voordat de bezoeker aan de wachtlijst is toegevoegd.

In dit artikel

• 1. Ga naar je pagina 'Beheren'.
  • 2. Kies op 'Wachtlijst beheren' onder 'Bestelopties'.
  • 3. Selecteer mensen om van de wachtlijst te halen.
  • 4. Klik op 'Verwijderen' onderaan de wachtlijst.

1. Ga naar je pagina 'Beheren'.

Evenementorganisators kunnen hier bij hun Eventbrite-account inloggen. Selecteer je evenement.

2. Kies op 'Wachtlijst beheren' onder 'Bestelopties'.

TIP VOOR EXPERTS: Als je evenement meerdere datums en tijden heeft, kun je bezoekers van de wachtlijst halen wanneer je alle evenementen of individuele evenementen beheert in je evenementenplanning. Kies een datum in de selectie voor individuele evenementen bovenaan de pagina 'Beheren' om bezoekers van de wachtlijst te halen voor een bepaald evenement.

3. Selecteer mensen om van de wachtlijst te halen.

Bekijk op de pagina 'Wachtlijst beheren' de lijst met mensen die zich voor de wachtlijst hebben aangemeld. Selecteer het vakje naast hun gegevens om ze van de wachtlijst te halen.

OPMERKING: Elke aanmelding voor de wachtlijst komt overeen met één ticket voor je evenement.

4. Klik op 'Verwijderen' onderaan de wachtlijst.