€4,833.95

Zesdaagse Relatiemanagement Postgraduate Opleiding

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Institute of Strategic Relationship Management

Anna Paulownastraat 12

2518BE Den haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Ontwikkel jezelf tot dé relatiemanagement expert van jouw organisatie - volg de 6daagse offline relatiemanagement postgraduate opleiding

About this Event

In de komende jaren gaat het structureren van een professioneel netwerk een steeds grotere rol spelen in succesvolle organisaties en daarmee wordt de functie van de relatiemanagement expert ook steeds belangrijker.

Deelnemers aan onze relatiemanagement opleidingen zijn diegenen met een verantwoordelijkheid voor het complexe management van een netwerk van een organisatie bij de overheid, in het bedrijfsleven en de culturele sector:

 • Marketing- en communicatiemanagers, accountmanagers, business developers, eventmanagers, sales-support staff, medewerkers investor relations, PA’s (bedrijfsleven)
 • Kabinetsmedewerkers, beleidsondersteuners, communicatiemedewerkers (overheid)
 • Fondsenwervers, business developers, relatiemanagers, communicatiemedewerkers (culturele sector)

Onze relatiemanagement opleidingen (online summer course en zesdaagse relatiemanagement postgraduate opleiding) leert je hoe het relatiemanagement van een organisatie wordt geprofessionaliseerd. Het doel is om het netwerk van een organisatie structureel en meetbaar te laten bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. De basis hiervan is het structureren van het gehele relatiemanagement; één beleid van strategie tot uitvoering.

De zesdaagse offline relatiemanagement postgraduate opleiding behandelt het ontwikkelen van een relatiemanagementstrategie, het berekenen van de Return-on-Relationship, het in kaart brengen en analyseren van de externe en interne stakeholders, het managen van relaties, de interne organisatie van de moderne netwerkorganisatie en het managen van interne weerstand bij de implementatie van een nieuwe relatiemanagement, de ontwikkeling van een efficiënt en goed-werkend CRM, de ontwikkeling van netwerkvaardigheden en meetbaar effectieve online én offline netwerk ontmoetingen.

De zesdaagse offline relatiemanagement postgraduate opleiding wordt gegeven door de auteurs van Managing Authentic Relationships en is inclusief de ontwikkeling van een op maat gemaakt relatiemanagement voor de eigen organisatie.

De postgraduate kost €3.995 per persoon (exclusief BTW) en is inclusief:

 • 6 lesdagen (16, 17, 18 en 30 september, 1 en 2 oktober).
 • Verzorgd door de experts van ISRM, tevens auteurs van Managing Authentic Relationships.
 • Een kopie van het Engelstalige boek Managing Authentic Relationships.
 • Alle lesmateriaal.
 • Toegang tot het ISRM online platform met achtergrond informatie, handouts en alle PowerPoints.
 • De gelegenheid tot kennismaking en netwerken met de andere deelnemers en toegang tot het ISRM netwerk van relatiemanagement professionals.
 • Alle catering gedurende de training inclusief 6 lunches.
 • Het ISRM certificaat.

LITTERATUUR

Bij deze opleiding hoort het Engelstalige boek Managing Authentic Relationships; Facing New Challenges in a Changing Context (uitgegeven door Amsterdam University Press). Voor iedere lesdag dienen een aantal hoofdstukken gelezen te worden.

CERTIFICERING

De relatiemanagement opleiding is inclusief een certificaat van het ISRM. De opleiding is geaccrediteerd door de brancheverenigingen Genootschap voor Eventmanagers en de Kring van Kabinetsmedewerkers. De opleiding is ook onderdeel van het onderwijs van de derdejaars bachelorstudenten van de Hotelschool The Hague (6 EC elective).

TAAL

Deze opleiding wordt in het Nederlands gegeven (de literatuur behorende bij deze opleiding is in het Engels).

Share with friends

Date and Time

Location

Institute of Strategic Relationship Management

Anna Paulownastraat 12

2518BE Den haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved