Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Zaterdag 28 oktober - Wrap up Switch. Light, Transforming Life

WDE LabSquare Switch

Saturday, October 28, 2017 from 2:00 PM to 4:00 PM (CEST)

Zaterdag 28 oktober - Wrap up Switch. Light,...

Ticket Information

Type End Quantity
Early Bird Oct 30, 2017 Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Zaterdag 28 oktober - Wrap up Switch. Light, Transforming Life

Event Details

RECAP SWITCH. LIGHT, TRANSFORMING LIFE

Tijdens het World Design Event, onderdeel van de Dutch Design Week, organiseren wij op het Stadhuis en Stadhuisplein ‘Switch’. De afsluiting van dit verrassende programma is op zaterdag 28 oktober via een gesprek met de stad over hun licht en hoe dat ons leven verandert. Moderator:

Dr ir Rianne Valkenburg | Partner en value producer LightHouse/ expertise in smart lighting & smart cities @ TU/e Innovation Lab

Panel bestaande uit mensen van de stad

 


Slimme verlichting heeft een grote aantrekkingskracht op ons allemaal. Denk hierbij aan lampen zoals de succesvolle Philips Hue en de nieuw Ikea TRÅDFRI lampen. Persoonlijke verlichting in een oneindig kleurenpalet met onbegrensde mogelijkheden die moet bijdragen aan de verbetering van onze kwaliteit van leven, zo wordt ons beloofd. Zowel de verlichtingsindustrie als Eindhoven zien mogelijkheden om met lantaarnpalen iets vergelijkbaars te gaan doen. Stel je voor wat al die mogelijkheden kunnen gaan bijdragen aan de kwaliteit van de openbare ruimte.

Tijdens Switch hebben we gedurende een hele week op diverse manieren kunnen zien wat licht kan betekenen voor de stad. Door er zelf mee aan de slag te gaan en in contact te komen met mensen die al met licht bezig zijn.

Hoe kunnen we na het World Design Event zo goed mogelijk gebruik blijven maken van alle kennis, creativiteit, ervaring, ideeën en talent die in onze regio aanwezig is?
Hoe gaan we de vaak grote afstand tussen inwoners en bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen verkleinen zodat we er allemaal van kunnen profiteren?

De echte potentie van Eindhoven zit in het opgetelde vermogen van iedereen in onze samenleving. Het zit dus ook in u! Daarom nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan de Switch slotdiscussie waarin we antwoorden proberen te vinden op deze vragen. 

 


Switch. Light, transforming life

Switch is het nieuwe platform voor een meer directe innovatie, met licht als verbindend thema. Iedereen die daarop wil voortbouwen kan elkaar hier ontmoeten. Samen onderzoeken en ontdekken hoe onze kwaliteit van leven kan verbeteren vanuit de kracht van Eindhoven: technologie, design en kennis. Op weg naar een hechtere samenleving voor een sterke, veerkrachtige stad.

www.switchlight.nl >

Have questions about Zaterdag 28 oktober - Wrap up Switch. Light, Transforming Life? Contact WDE LabSquare Switch

Save This Event

Event Saved

When & Where


Stadhuis
Stadhuisplein 1
Raadszaal
5611EM Eindhoven
Netherlands

Saturday, October 28, 2017 from 2:00 PM to 4:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

WDE LabSquare Switch

Switch is een initiatief van de gemeente Eindhoven in samenwerking met het World Design Event (onderdeel van de Dutch Design Week)

  Contact the Organizer
Zaterdag 28 oktober - Wrap up Switch. Light, Transforming Life
Things to do in Eindhoven Other Community

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.