Free

YES High School Exchange Program Testing in Tirana 2017

Event Information

Location

Location

Universiteti "Marin Barleti" Kampusi 2

Rr. Frang Bardhi

Selitë

1000 Tirana

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Regjistrimi paraprak online fillon më datë 1 tetor 2017.

Mirë se erdhët në regjistrimin paraprak për testimin për programin YES që do të organizohet në Tiranë më datë 4 nëntor 2017, pranë Universitetit “Marin Barleti”. Ju mund të mësoni më shumë për këtë program nëse klikoni KËTË LINK. Nëse jeni të lindur nga 1 janari 2001 deri më 15 korrik 2003 DHE jeni në klasën e dhjetë (10) ose të njëmbëdhjetë (11) DHE keni njohuri të gjuhës angleze, lejoni të regjistroheni paraprakisht. Lutemi, klikoni në butonin e gjelbër “Register” lart në të djathtë të këtij ekrani. Më pas zgjidhni kohën që preferoni për të marrë pjesën në fazën e parë të testimit. Mundësitë tuaja janë:
Testimi YES për shkollat e mesme: Faza e parë (grupi i parë): 8:30-9:15
Testimi YES për shkollat e mesme: Faza e parë (grupi i dytë): 9:30-10:15
Testimi YES për shkollat e mesme: Faza e parë (grupi i tretë): 10:30-11:15
Testimi YES për shkollat e mesme: Faza e parë (grupi i katërt): 11:30-12:15
Testimi YES për shkollat e mesme: Faza e parë (grupi i pestë): 12:30-13:15
Testimi YES për shkollat e mesme: Faza e parë (grupi i gjashtë): 13:30-14:15


Përzgjidhni kohën e preferuar dhe më pas klikoni në “Checkout”. Plotësoni informacionin tuaj dhe më pas klikoni mbi “Complete Registration”.
Së fundi, klikoni në linku blu “Order#”, klikoni në imazhin e eventit dhe gjeni “Print Tickets”. Ju duhet të printoni biletën tuaj ose ta ruani atë në telefonin tuaj celular që ta paraqisni më datë 4 nëntor 2017 . Duhet të vini 10 minuta përpara kohës së përcaktuar në biletën tuaj. Duhet të keni me vete:
• Biletën e printuar
• Kartë identiteti ose pasaportë
• Stilolaps të zi
• Një fotografi në përmasat e një foto pasaporte
Nëse nuk arrini ta plotësoni regjistrimin paraprakisht online, mund të vini të paraqiteni më datë 4 nëntor 2017 mes ores 8:30 dhe 11:00.


Share with friends

Location

Universiteti "Marin Barleti" Kampusi 2

Rr. Frang Bardhi

Selitë

1000 Tirana

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved