Sales Ended

XVI. Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója

Sales Have Ended

Registrations are closed
A regisztráció lezárult.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Odorheiu Secuiesc

535600 Odorheiu Secuiesc

Romania

View Map

Friends Who Are Going

Sales Have Ended

Registrations are closed
A regisztráció lezárult.
Event description

Description

Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója

2017.03.24-26., Székelyudvarhely

Zöld és kék gazdaság, avagy egy felelős generáció

Az EFIKOT a RIF évente megrendezésre kerülő, ugyanakkor Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozója, ahova 20 előadó-meghívottat, illetve 200 résztvevőt várunk. A rendezvényt hagyományosan plenáris előadásokkal kezdjük, amelyeket az 4 szekció követ, melyek keretében sor kerülhet a résztvevők nézeteinek, tapasztalatainak az előadásokkal történő szembesítésére.

Az EFIKOT története során nagyon sok neves előadásnak és szakembernek adott helyet, fontos szerepet játszva az erdélyi fiatal közgazdász és vállalkozói réteg nevelésében, képzésében, kapcsolatainak építésében.

A rendezvényre az egész Kárpát-medencéből érkeznek résztvevők – magyarországi, vajdasági és felvidéki fiatal magyar közgazdászok egyaránt eljönnek, így remek lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a tudományos és üzleti tapasztalatcserére. A rendezvényt ünnepi vacsora zárja.

Ezúttal, immár 16-ik alkalommal kerül megrendezésre az Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója (EFIKOT), ahol a zöld-, és kékgazdaság a központi téma. Számos új, még kiaknázatlan lehetőséget tár fel előttünk ez a világ, hiszen a legújabb trendek is efelé mutatnak. A zöld gazdaság senki számára nem ismeretlen fogalom, viszont a kék, úgyis mondhatnák a még zöldebb, már igen. Célunk, hogy olyan könnyen elérhető lehetőségeket mutassunk meg ebben a témában, amelyeket nem csak a nagy vállalatok és multicégek tudnak hasznosítani, hanem akár a fiatal, kezdő vállalkozók is könnyűszerrel alkalmazni tudnak.

Az idei konferencia célja, hogy pezsdítően hasson, ihletet és útmutatást adjon úgy a személyes, mint az üzleti élet fejlődésében. A lényeg, hogy a konferencia végére más szemszögből tudjuk megközelíteni az eddigiekben elért eredményeinket és képesek legyünk változtatni, lépni a személyes vagy üzleti sikereink érdekében.

Share with friends

Date and Time

Location

Odorheiu Secuiesc

535600 Odorheiu Secuiesc

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved