Xpand Nyttårsleir 2016
kr0 – kr1,390.25
Xpand Nyttårsleir 2016

Xpand Nyttårsleir 2016

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Fjell-ly

193 Møvikvegen

5357 Fjell

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

TremorXpand arrangerer sin årlige nyttårsleir! Det blir helt vill stemning, fantastisk lovsang, og Jesus i sentrum gjennom hele leiren. Årets tema er "Det levende håp".


Ofte stilte spørsmål:

Er det en aldersgrense på Xpand Nyttårsleir?

Leiren er for 8.klasse og oppover. Vi har per i dag ingen spesifikk øvre grense for deltakere, men de eldste lederne er ca 25 år.

Hvordan kontakte TremorXpand?

Du kan kontakte oss på nettsidene våre, på facebook, eller på facebook-arrangementet vårt.

Er påmeldingen bindende?

Ja, påmeldingen er bindende, og du forplikter deg til å betale hele beløpet pluss evt. omkostninger, uavhengig av hvilken billettype du velger. Dersom betaling uteblir vil du bli fakturert, og skal betale hele beløpet.


Avbestilling

Det er mulig å få refundert beløpet frem til 16.desember. Etter dette er det ikke mulighet for å få refundert billetten, men ved ekstraordinære forhold vil det tas opp til vurdering om deler av beløpet vil bli refundert. Dette er opp til arrangøren.


Hva skjer om jeg ikke følger leirreglene?

Som deltaker på Xpand Nyttårsleir må du til enhver tid forholde deg til de gjeldende reglene. Disse vil vil bli informert om i forkant av, og under leiren. Reglene er til for å sikre alle deltakere trivsel og sikkerhet. Avhengig av alvorlighetsgrad vil regelbrudd resultere i alt fra tilsnakk til hjemsendelse. Dette er opp til arrangøren å bestemme.

Oversikt over leirreglene finner du her.

Share with friends

Date and Time

Location

Fjell-ly

193 Møvikvegen

5357 Fjell

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved