€20

Xmass Cacao Ceremony Vienna

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Josefsgasse 9

9 Josefsgasse

1080 Wien

Austria

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

For English please scroll down.

Karácsonyi Kakaó Ceremónia Gyulai Julival

A kakaóról az univerzális szeretet jut eszembe. Bizonyos alkotóelemei ugyanis jó érzést okoznak, beindítják a boldogság hormonokat, megnyílik a szívünk, öröm és boldogság jár át. Csak gondolj arra, amikor valakit szeretnél megajándékozni, akit szeretsz, mi jut eszedbe elöször, mit veszel neki? Egy szív alakú csokit?.

A kakaó ceremónia egy fantaszikus lehetöség arra, hogy összekapcsolódjunk és megnyissuk a szívünket. Együtt iszunk kakaót ünnepi, rituálés keretek között, a zene és a mantrák segítségével megnyitjuk a szívcsakránkat, hogy jobban össze tudjunk kapcsolódni az igazi belsö énünkkel. A dalok segítségével elengedünk régi traumákat, mintákat, jobban megértve és elismerve, elfogadva az igazi érzéseinket. Ugyanakkor a kakaó segítségével és a szándékunk kinyilatkoztatásával tudatosabban közelebb kerülünk a céljainkhoz. A kakaó segít a szívedet jobban megnyitni, és feltöltjük a szívedet gyönyörü mantrákkal és dallamokkal.

Mi vár rád?
Kakaózás, közös éneklés, mantrázás, sütizés, beszélgetés, az idei év elengedése, és felkészülés a a karácsonyra és az új évre, új energiákkal!

---------------------------------------------------------------

Cacao ceremony with Julia Gyulai

Cacao is associated with universal love. Certain ingredients gives us the “feel good” emotions, so it is considered a heart opener, create feelings of emotional intimacy and pleasure. Just think about when you want to give some nice things to your beloved ones, what is the first thing that comes to your mind? Chocolate. Heart shaped, delicious chocolate.

Cacao ceremony is an amazing opportunity to get connected with your heart and open it up. Drinking cacao together in ceremonial space opens the heart chacra, helps you to connect with your inner self, release old traumas and patterns, cultivating a deeper understanding of your self. You set your intention and cacao allows you to the insight and awareness to move towards your goal. Chocolate makes your heart wide open, and we fill it up with the healing sounds of mantras and beautiful melodies.

What is waiting for you?
Delicious cacao, singing mantras, eating cookies, chatting, letting go of this year and preparing for christmas and the new year with new energies.
Share with friends

Date and Time

Location

Josefsgasse 9

9 Josefsgasse

1080 Wien

Austria

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved