xHRc #1 – Strategija: HR kao partner u definiranju vizije
Sales Ended
xHRc #1 – Strategija: HR kao partner u definiranju vizije

xHRc #1 – Strategija: HR kao partner u definiranju vizije

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ARCOTEL Allegra Zagreb

29 Ulica kneza Branimira

10000 Zagreb

Croatia

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

xHRc #1 – Strategija: HR kao partner u definiranju vizije

Ovo je prva od četiri dvodnevne radionice nužnih za stjecanje 'Izvršnog HR certifikata'. Program je namjenjen direktorima i voditeljima HR odjela koji žele osigurati stratešku poziciju svoje funkcije u organizaciji i etablirati se kao uvaženi partner Uprave u definiranju vizije poslovanja i realizaciji strateških poslovnih ciljeva.

Osnovni zadatak svakog lidera HR operacija u organizacijama danas je izboriti vidljivu poziciju stvarnog partnera Uprave u definiranju strategije i vizije poslovanja, kreaciji nove vrijednosti i realizaciji tako definiranih poslovnih ciljeva. Da bi to bilo moguće potrebno je prvo da HR funkcija svojim rezultatima i doprinosom stekne i povjerenje i respekt ostalih članova top menadžmenta. Na ovoj će se radionici predstaviti poslovna filozofija, stručne kompetencije te konkretne mjere i incijative koje su preduvjeti za takvu percepciju HR funkcije. Radionica će ponudit praktične i provedive ideje uz pomoć kojih HR u budućim godinama može opravdati svoju stratešku važnost u osiguravanju napretka cjelokupnog poslovanja i isporuci stvarne vrijednosti svim korporativnim dionicima (investitorima, klijentima, zaposlenicima) te tako etablirati HR operacije kao kritične za buduću stratešku viziju organizacije.

xHRc – Izvršni HR certifikat

'Izvršni HR certifikat' kreiran je kao nadgradnja Prvog HR certifikata koji znanjima i kompetencijama HR stručnjaka potrebnim u području provedbe operativnih HR zadaća pridružuje one strateške, potrebne za dizajn i prilagodbu HR strategije i njezinih sastavnica općoj strategiji organizacije. Program pruža praktičarski uvid u ključne aktivnosti i uloge HR direktora kojima se funkcija pozicionira kao stvarni partner Uprave u realizaciji poslovnih ciljeva i vizije te stvaranju nove vrijednosti kroz ljudski kapital organizacije. Na radionicama će se praktično, iskustveno i interaktivno, korištenjem relevantnih studija slučaja i ciljanih analiza, radom u malim timovima i grupnim raspravama, uz stalno moderiranje predavača predstaviti, analizirati i preispitati ključne ideje i koncepti relevantni za pozicioniranje HR funkcije kao strateškog partnera poslovanja.

MODUL 1 Strategija: HR kao partner u definiranju vizije

MODUL 2 Talenti: HR kao kreator organizacijskih kompetencija

MODUL 3 Izvršenje: HR kao jamac operativne efikasnosti i učinka

MODUL 4 Transformacija: HR kao katalizator org promjena

CIJENA PROGRAMA

Izvršni HR certifikat – 5.888,00 kn (+PDV)

Pojedini modul – 1.472,00 kn (+PDV)

Za više podataka ili službenu ponudu (predračun) pošaljite mail na: xHRc@plushr.com.hr.

Share with friends

Date and Time

Location

ARCOTEL Allegra Zagreb

29 Ulica kneza Branimira

10000 Zagreb

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved