Workshop Vingeren bij Loveware

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Loveware

20 Graaf van Egmontstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Workshop Vingeren bij Loveware

Over dit evenement

Voor het eerst organiseren we bij Loveware de workshop Vingeren, met Ruud Poppe. Het is dé gelegenheid om al je vragen te stellen en de kneepjes van het vak te leren.

Coronaproof, dat wil zeggen in een groepje van maximaal 6 personen met genoeg afstand tussen de eventuele bubbels. Handgel en tissues zijn voorzien, wel graag je masker meebrengen om in de winkel op te zetten, en als je de afstand niet kan houden.

Het is een interactieve workshop van twee uur, waarin je uitleg krijgt over de vulva en de vagina. Iedere vulva en ieder lichaam is anders!

Daarnaast leer je nieuwe (en oude) technieken en die technieken toe te passen in de praktijk (op masturbators, uiteraard, we houden allemaal netjes onze kleren aan moest je het je afvragen). Van jou verwachten we een goed humeur en een open, respectvolle houding.

Naast een gezellige activiteit onder partners of met vriend(inn)en, is het een leuke en leerrijke workshop in uitgelaten sfeer, waarmee je thuis direct aan de slag kan !

Opgelet, wegens Corona maar maximaal 6 plaatsen per sessie. Wees er dus snel bij. De sessie om 16u is door een groep van 6 personen volboekt, dus er wordt op deze datum geen tweede sessie georganiseerd.

Duur: 2 uur

Prijs: 40 euro per persoon.

Maximum 6 plaatsen.

Je plaats is bevestigd bij betaling.

Met vragen kan je telefonisch terecht van maandag tot zaterdag van 11u tot 19u op 015/34.88.67, via mail rebecca@loveware.be of via een berichtje aan de Facebookpagina Lovewareshop.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Loveware

20 Graaf van Egmontstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen