€7

Workshop | Podiumperformance

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kavka Oudaan

14 Oudaan

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Samen zoeken naar naar de juiste vormen en wijzen om je verhalen, boodschappen of luchtige grappen op het puntje van de tong te leggen

About this Event

Heb je de puntjes op de i's en de de streepjes op de t's gezet van je meest geweldige tekst(en), dan ben je helemaal klaar om van het papier naar het podium te beginnen vertalen. Samen zoeken we naar de juiste vormen en wijzen om je verhalen, boodschappen of luchtige grappen op het puntje van de tong te leggen, zodat je het publiek op het puntje van hun stoelen krijgt.

Yannick Moyson is de oprichter van You On Stage en bezieler van Mensen Zeggen Dingen België. Als podiumdichter mocht hij de lage landen reeds veroveren, met enkele hoogtepuntpassages op Pukkelpop, Lowlands en de Gentse Feesten. Daarnaast is hij een geboren en getogen educator, springt hij enthousiast en ondersteunend mee in het creatieve schrijf- en performanceproces. Volgens zijn vrienden en collega's is hij zo vrijgevig met zijn kennis en ervaring, dat ze hem steevast een soort van jonge kerstman noemen. Mogelijks heeft zijn poëtisch verantwoorde baard daar ook wat mee te maken.

✘ Donderdag 27 februari om 19:00u

✘ Kavka Oudaan, Oudaan 14, 2000 Antwerpen

✘ Deelnemen kost 7 euro. Schreef je ook in voor de workshop artistiek schrijven? Vergeet je kortingscode dan niet in te vullen, je betaalt dan slechts 3 euro voor deze workshop.

Kavka Workshops zijn in het leven geroepen om tools te bieden aan jongeren (tot 30 jaar) die iets willen bijleren of hun talenten willen aanscherpen.

Share with friends

Date and Time

Location

Kavka Oudaan

14 Oudaan

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved