Free

Workshop OSLO: Slik får du mer salg

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trollweb Oslo (Vismabygget)

Karenslyst Allé 56

0277 Oslo

Norway

View Map

Event description

Description

Workshop: Onsdag 26. september. Kl. 09:00 - 15:00 - Ta med Laptop - Diplom etter fullført kurs


Pris: 5 000 kr pr. person. Faktureres etter endt kurs

Dette kurset er for deg som vil lære hvordan du effektivt kan dra folk inn i butikken din.

Kurset passer spesielt bra for nettbutikker men det er også veldig nyttig for de som har fysiske butikker for å komme i gang med rimelig annonsering via nettet og lære hva som må til for å dra folk inn i butikken.


Dette lærer du:

  • Hvordan samle inn informasjon om kjøperne slik at du kan få de tilbake igjen
  • Hvordan nå nye potensielle kunder
  • Rimelige og enkle verktøy du kan ta i bruk med en gang
  • Enkel analyse i Google Analytics for å vurdere effekt av tiltak

Etter workshopen:

  • Vil DU ha lært verktøy som gjør at du selv ser hva som fungerer og kan planlegge ut fra det.

  • Du har kunnskapen du trenger for å utforme en konkret og effektiv strategi for tilstedeværelsen deres som gir synlige resultater.

Om kursleder-trollet:

Kurset ledes av Janet. Hun er den første (og sannsynligvis enda) den eneste i Norge med en master i sosiale medier og digital markedsføring. I tillegg har hun også 9 års erfaring med digital markedsføring. Kjent for å gi veldig konkrete og praktiske tips som kan tas i bruk straks.


Noen tilbakemeldinger Janet har fått:

Guro, floyd.no: "Deltok på MeetUp der Janet holdt innlegg med tips, tweek og cases som leder til en optimalisert tilstedeværelse på Facebook. Vi satt igjen med flere konkrete tiltak på blokka, og inspirasjon til hvordan vi skal videreutvikle oss i SoMe. Befriende å lytte til en foredragsholder med klar tale, gjennomtenkte cases og tydelige anbefalinger. Go Janet!"

Helge, Oliviers & Co: "Kunnskapsrik og med sin egen genuine stil skaper Janet spennende foredrag med verdifullt innhold. Kommuniserer på en folkelig måte og fanger lett alles oppmerksomhet. Hun brenner for jobben og for at kunden skal få suksess i digital medier (SOME). Fyrverkeri av en dame, kan lett anbefale Janet!!"

Heidi, Jæren Produktutvikling: "Janet kom med mange gode tips til verktøy og metoder som jeg har hatt stor nytte av. Hun forklarer på en måte som alle i publikum forstår, og hun fikk oss engasjerte. Janet har stor kunnskap og deler raust av sine erfaringer."


Om Trollweb:
Trollweb er Nordens ledende total-leverandør av netthandel basert på Magento. Vi leverer rådgivning, utvikling, designimplementering, full drift og support av Magento - i tillegg til et bredt produktspekter av ferdige integrasjonsløsninger og tilleggsmoduler.


Share with friends

Date and Time

Location

Trollweb Oslo (Vismabygget)

Karenslyst Allé 56

0277 Oslo

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved