€89.39

Workshop 'Ontwikkel je workshop in 5 stappen'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Valkenboskwartier

Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

Beschrijving

Een workshop is meer dan alleen een leervorm of ‘een leuk event voor erbij’. Het kan ook heel goed jouw visitekaartje zijn voor nieuwe klanten. Tijdens een workshop kun jij jou en je werkwijze laten zien aan een (nieuwe) groep klanten. Ze leren je op een informele manier kennen en kunnen zo de eerste stap maken naar klant. Als jij je kennis goed structureert en verwerkt in actieve (en leuke) werkvormen, gaan je deelnemers direct met nieuwe kennis en/of skils naar huis. Andersom leer jij je doelgroep steeds beter kennen door actief met ze te werken en kun je dus je producten of diensten gaan verbeteren. Bovendien bereik je een hele groep in plaats van één individu. Een workshop is waardevol voor beide partijen, mits je het goed aanpakt!

Wat leer je in deze workshop?

De kracht van gezamenlijk en actief leren is groot. Nieuwe kennis oefen je direct en beklijft daardoor. Door je kennis in een groep te delen faciliteer je een uitwisseling tussen jou en deelnemer en de deelnemers onderling: de kans op het leren van nieuwe dingen wordt voor iedereen vergroot. Tijdens deze workshop leer je jouw kennis aan te laten sluiten bij de problemen van de klant. Je leert dit (deel-) onderwerp structureren in blokken, zodat de deelnemer gemakkelijk de nieuwe kennis kan opdoen. Een workshop is een actieve leervorm, daarom leer je je kennis te verpakken in werkvormen die aansluiten bij het leerdoel en de doelgroep. We doorlopen 5 stappen:

1 Definieer: doelgroep, dilemma, doel
2 Bepaal de inhoud
3 Personaliseer: jij & je methodes
4 Werkvormen: actief en gezamenlijk
5 Faciliteer: benader je workshop als een event

In de workshop ‘Ontwikkel je workshop in 5 stappen’ leer ik je hoe je een workshop ontwerpt die écht werkt. De 5 stappen vormen de basis voor iedere nieuwe workshop die je vervolgens keer op keer kunt inzetten. Je gaat met de basis van jouw nieuwe workshop naar huis.

Voor wie is deze workshop?

Je bent ondernemer of werkt voor een bedrijf en;
- je wilt naar een sterkere verbinding met je doelgroep;
- je wilt jouw vakkennis delen met anderen;
- je hecht waarde aan live contactmomenten;
- je wilt weten hoe je zo’n moment het best organiseert.

Of je een nu een workshop-rookie bent of al eens een workshop hebt ontwikkeld /gegeven: de 5 stappen bieden je een strategie die keer op keer werkt en bieden een workshop van professionele kwaliteit.

Klaar om je (nieuwe) klanten aan je te verbinden? Ontwerp jouw #workshopdiewerkt.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Heb je vragen? Mail me gerust: karinvdburgwal@gmail.com.

Even voorstellen: wie is Karin van de Burgwal?

Van jongs af zat de fascinatie voor educatie en leren er al in. Na de middelbare school startte ik de Pabo, volgde vakken Onderwijskunde tijdens mijn studie Kunstgeschiedenis, en vervolgens werkte ik 3 jaar als educator bij een museum. Inmiddels ondersteun ik andere ondernemers bij het ontwikkelen van workshops voor hun bedrijf en daarnaast werk ik als communicatiemanager voor een Europese organisatie die workshops en trainingen aanbiedt op gebied van leiderschap. Door mijn achtergrond in verschillende sectoren en het werken op verschillende afdelingen ben ik in staat verder te kijken dan kennisoverdracht alleen. Ik kan je namelijk ook helpen bij eventorganisatie en promotie van je event. Ik blink uit in het stellen van vragen en luisteren. Ik zal nooit beweren het beter te weten: door het stellen van de juiste vragen komen jouw beste antwoorden naar boven. Leren is mijn grote passie, dus nog beter om van elkaar te leren!

Vind mij op Instagram @karinvdburgwal en Linkedin.

Share with friends

Date and Time

Location

Valkenboskwartier

Den Haag

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved