€356.95 – €598.95

Workshop: met je gezin rondkomen van fotografie

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Boode in Bathmen

Brink 10

7437 AM Bathmen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

In 2019 organiseer ik éénmalig een workshop om ook aan jou te laten zien hoe je van fotografie rond kunt komen met je gezin.


De eerste vijftien early bird tickets: € 295,-
De volgende vijftien tickets: € 395
De laatste vijftien tickets: € 495,-


Je kunt goed fotograferen. Je hebt de beste apparatuur. Je hebt misschien voldoende klanten. Maar kun je 'rond komen' van fotografie? Of hou je nog steeds die baan in loondienst aan. Kriebelt het om helemaal aan de slag te gaan als zelfstandig fotograaf? Of hou je nog even vast aan de schijnzekerheid van een vast maandelijks salaris.


Ik heb jaren gewerkt voor grote internationale bedrijven zoals FrieslandCampina en Akzo Nobel. Elk jaar kreeg ik bijna vanzelf meer dan twee keer 'modaal' op mijn bankrekening bijgeschreven. Maar was ik nou echt gelukkig? Deed ik nou helemaal wat ik leuk vond? Mijn vrije dagen vulde ik op met het fotograferen van bruiloften. Dat waren altijd opdrachten waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon én waar ik ontzettend veel energie van kreeg. Zodra ik met fotografie aan de slag ging merkte ik dat er iets gebeurde van binnen. Ook mijn omgeving merkte dat op.


Een paar jaar geleden heb ik de stap gezet om mijn vaste baan op te zeggen. Ik ben mij - als zelfstandige - helemaal gaan richten op bruidsfotografie. Volgens velen een gedurfde stap met een gezin met drie kinderen en een groot huis met hypotheek. Maar het was de beste beslissing ooit!


Ik ben Peter Lammers en ik ben fulltime en professioneel bruidsfotograaf. Elk jaar fotografeer ik dertig bruiloften. Daarnaast heb ik al honderden fotografen mogen helpen met mijn trainingen, workshops en individuele coachingsprogramma's. Dit evenement is geschikt voor elke fotograaf, ongeacht je branch of doelgroep.


In 2019 organiseer ik éénmalig een workshop om ook aan jou te laten zien hoe je van fotografie rond kunt komen met je gezin.


Voor wie?

 • Je bent fotograaf (in welk genre dan ook), al dan niet in combinatie met een baan in loondienst;
 • Je bent thuisblijfmoeder en wilt graag aan de slag met fotografie om ook te zorgen voor inkomsten;
 • Je hebt de ambitie om je baan in loondienst in te ruilen voor de zekerheid van je eigen bedrijf;
 • Je bent fotograaf maar wilt handvatten krijgen om je bedrijf verder te laten groeien.


Waarom zou ik jou geloven?
Ik ben het levende bewijs dat je van fotografie rond kunt komen met je gezin. Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar met de juiste motivatie en inzet kun jij dat ook!


Inhoud van de workshop

 • Find your why;
 • De stap van loondienst naar zelfstandige;
 • Het belang van goede tarieven en wat anderen vaak fout doen;
 • Marketing en social media - hoe moet het niet;
 • Het vinden van je ideale klant - get more clients;
 • Hoe persoonlijke belemmeringen je eigen succes in de weg staan;
 • Het belang van een goede workflow;
 • Mijn strategie voor tot wel 3000% additionele verkoop;
 • Tijdsbesparende tools -> tijd overhouden voor ander dingen;
 • Het nut en de noodzaak van een (jaar)planning;
 • Gastspreekster Miranda Apeldoorn 'Focus op je Focus'.


Wat is nog meer van belang?

Het gaat een hele leuke dag worden. De workshop zal begeleid worden door gastvrouw Marian Krook Lievestro en er zullen diverse gastsprekers zijn. Het is een hele intensieve dag.

Er zijn vijfenveertig plaatsen beschikbaar. Hoe eerder je boekt des te goedkoper is je deelname. Alle eten en drinken gedurende de dag is inbegrepen. Tijdens de workshop worden er foto en video opnames gemaakt.


Wat vinden anderen

"Ik heb een goedlopend bedrijf en fotografeer al een lange tijd. De vraag was of Peter nog nieuwe inzichten kon brengen en dat heeft hij zeker gedaan. Hij vertelt vol passie over zijn vak en heeft me op meerdere punten aan het denken gezet en me zeker inspiratie gegeven over hoe ik nu verder moet. Het is iedere euro waard!” Karin

Share with friends

Date and Time

Location

Boode in Bathmen

Brink 10

7437 AM Bathmen

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved