€125

Workshop: Elektroden lassen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Microlab

Kastanjelaan 400

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

View Map

Event description
Wil jij Elektrode leren lassen? Je leert hoe de machine ingesteld dient te worden en de verschillende technieken van het Elektrode lassen!

About this Event

Elektrode lassen

Deze workshop wordt aangeboden in het Nederlands en het Engels.

Heb jij de basisworkshop van lassen al gevolgd en ben je toe aan een verdiepingsslag?

Deze vervolgworkshop leert je de fijne kneepjes bij van het Elektrode lassen. Het instellen van de machines wordt behandeld, maar ook welke technieken je het beste kan gebruiken om zo tot het beste resultaat te komen!

Let op: het is verplicht om enige basiskennis te hebben over Elektrode lassen. Vandaar dat er verplicht wordt gesteld om eerst de basiscursus te volgen, tenzij je kan aantonen dat je de basis beheerst.

Wat kun je verwachten?

Elektrode lassen wordt ook wel MMA lassen (Manual Metal Arc) en booglassen met beklede elektroden (BMBE) genoemd. Je trekt een elektrische boog tussen het werkstuk en de elektrode door deze tegen het materiaal aan te ‘strijken’, ongeveer zoals je een lucifer zou aansteken. Vervolgens smelt de elektrode, die bestaat uit een metalen kerndraad en een bekleding (mantel).

De workshop wordt gegeven in kleine groepen, zodat de trainer alle tijd heeft om jou te helpen en je vragen te beantwoorden.

Praktische informatie

Dagen en tijden: Zaterdag van 12:00 uur - 15:00 uur

Duur: Iedere cursus duurt 3 uur

Materiaal: Inclusief het gebruik van het lasapparaat

Prijs: €125,-

Taal: Nederlands

Over de trainer

De trainer heeft enorm veel ervaring met verschillende soorten lastechnieken. Denk hierbij aan MIG/MAG lassen, TIG lassen en elektrode lassen. Ook heeft hij veel verstand van onder andere het verfspuiten van auto’s, hij is dus van vele markten thuis! Hij neemt de tijd voor je vragen en helpt je graag op weg.

De workshop gaat door bij tenminste drie inschrijvingen

Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 3 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

***Categorie***

Creatieve skills

***Tags***

#lassen #lerenisleuk

***Prijs***

€125

Share with friends

Date and Time

Location

Microlab

Kastanjelaan 400

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved