Sold Out

Workshop: De kansen van Blockchain Technologie

Sales Have Ended

Registrations are closed
Helaas, er zijn geen tickets verkrijgbaar.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hanzeplein 11

11 Hanzeplein

8017 JD Zwolle

Netherlands

View Map

Sales Have Ended

Registrations are closed
Helaas, er zijn geen tickets verkrijgbaar.
Event description

Description

Ben jij ondernemer, leidinggevende, adviseur of professional in een organisatie en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Blockchain technologie? Dan mag je deze workshop niet missen!

Over deze workshop

Bij Blockchain denken veel mensen aan crypto currency zoals de Bitcoin, maar Blockchain technologie biedt veel meer. Wat is de Blockchain eigenlijk en wat kun je ermee voor jouw organisatie? Waarom is het zo anders dan alle systemen die we nu kennen?

In deze workshop gaan we daar samen met Blockchain consultant Jolanda ter Maten dieper op in. Je zal ontdekken dat deze technologie essentiële zaken zal veranderen bij bedrijven en in de maatschappij, zeker daar waar zaken als controle en “vertrouwen” bij derden belegd worden. Denk daarbij aan banken, notarissen, kadaster, etc. Maar ook allerlei andere sectoren gaan niet onder de Blockchain uitkomen, zoals het onderwijs, de energie-sector, de gezondheidszorg en de voedingsindustrie.

We beginnen met een stukje historie van de Bitcoin en de Blockchain en de gedachte erachter. Vervolgens gaan we globaal op de techniek in, om wat veelgehoorde kreten te kunnen plaatsen. Denk hierbij aan DLT, Blocks, Encryptie en Smart Contracts. De werking hiervan zullen we dan ook in een praktijkoefening gaan ervaren.

We gaan ook inventariseren welke kansen en uitdagingen Blockchain kan bieden voor jouw organisatie. Is informatie bijvoorbeeld wel veilig op de Blockchain? Vervolgens sluiten we de workshop met een Q&A waarin al je vragen over Blockchain aan bod kunnen komen.

Vind je dit interessant en wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Kennis van ICT is trouwens niet nodig, wel een open mind om anders naar bestaande paradigma's te kijken.

Aansluitend ben je van harte welkom voor een netwerkborrel.

Share with friends

Date and Time

Location

Hanzeplein 11

11 Hanzeplein

8017 JD Zwolle

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved