Sales Ended

Workshop Core Connections x The Next Normal

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Event description

Description

De wereld verbeteren begint bij jezelf. Maar hoe mooi is het wanneer je jouw krachten kan bundelen met anderen? Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.

Of zoals Ryunosuke Satoro dat zo mooi zegt: “Individually, we are one drop. Together, we are an ocean.”.

In samenwerking met The Next Normal biedt Core Connections op 9 november (voorafgaand aan de maandelijkse Sustainaborrel) de Workshop 'Optimaal Samenwerken' aan.

Want laten we eerlijk zijn: samenwerken gaat lang niet altijd van een leien dakje. Het kan geweldig lekker gaan, maar soms ook frustrerend zijn of zelfs naar aflopen.

Tijdens de workshop krijg jij de essentiële ingrediënten om een samenwerking optimaal te laten verlopen, inclusief een concreet stappenplan om jouw samenwerking af te stemmen en te concretiseren. Voor jezelf, maar ook de ander. Zodat je samen zo effectief mogelijk kan werken aan jullie doel!

Suzan de Vries neemt je mee in verschillende aspecten van een optimale samenwerking: afstemming, communicatie, verwachtingsmanagement, doelstelling, en nog veel meer.

Aan het eind ga je naar huis met inzichten en een praktische tool die je altijd tijdens jouw samenwerking kan inzetten. Wie weet komt die wel van pas met één van de connecties die je hebt opgedaan tijdens de Sustainaborrel!

Er is ruimte voor 15 deelnemers en omdat het de eerste keer is dat we een workshop aanbieden is de prijs slechts €7,50 excl. btw, incl. koffie en thee.

De workshop wordt gegeven door Suzan de Vries van Core Connections; trainer en coach voor organisaties en ondernemers met een duurzame missie; met een focus op persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden.

Aansluitend kan je gezellig napraten tijdens de maandelijkse Sustainaborrel van The Next Normal.

Date and Time

Location

Save This Event

Event Saved