Workshop - Ce să faci cu matematica?
Free
Workshop - Ce să faci cu matematica?

Workshop - Ce să faci cu matematica?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Seminarul Teologic Ortodox

Piața Avram Iancu

Cluj-Napoca

Romania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Echipa LearnHouse revine cu cel de-al 2-lea workshop dedicat orientării în carieră, adresându-se de această dată pasionaților de matematică, celor care vor să descopere concret ce presupune o carieră în acest domeniu și care sunt oportunitățile pe care ți le poate aduce, cât și celor care vor să-și dezvolte abilitățile în informatică prin exersarea matematicii.

Știm că mulți aleg informatica în detrimentul matematicii, deoarece li se pare că o carieră în matematică este rară și de cele mai multe ori doar teoretică, aplicabilitatea acesteia fiind mai greu de găsit, însă noi considerăm că realitatea stă puțin altfel și din acest motiv i-am invitat pe George Cătălin Țurcaș, Vlad Mihaly și Mihai Nechita să vă demonstreze acest lucru și vouă.

George Cătalin Țurcaș
Are un masterat în matematică la University of Cambridge și în prezent este doctorand la University of Warwick. Continuând pasiunea olimpiadelor din liceu, a pregătit în ultimii patru ani elevi din diferite țări (Arabia Saudită, China, Coreea de Sud, Marea Britanie) pentru competițiile internaționale de matematică în cadrul programului AwesomeMath coordonat de profesorul Titu Andreescu, antrenor al lotului olimpic al Statelor Unite.

Vlad Mihaly
Este student la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Tehnice din Cluj-Napoca și face parte din echipa LearnHouse. Strâns legat de olimpiadele de matematică, a câștigat anul acesta cu punctaj maxim SEEMOUS (Olimpiada de Matematică a Studenților din Europa de Sud-Est). În ultimii doi ani a făcut parte din comisia centrală a Olimpiadei Naționale de Matematică.

Mihai Nechita
Este doctorand în matematică la University College London și face parte din echipa LearnHouse. Are un masterat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, timp în care a fost asistent cercetător la Institutul de Calcul al Academiei Române.

De la invitații noștri veți afla :
-ce puteți face cu matematica - oportunități de carieră
-ce puteți face încă din liceu sau din timpul facultății
-cum să vă alegeți facultatea
-despre specializări în care prevalează matematica
-diferența între a studia matematică și a fi student la politehnică / informatică
-facultate în România sau afară - specializări, oportunități, dacă merită sau nu, cum e procesul de aplicare
-sfaturi pentru concursuri.

Workshop-ul este adresat atât elevilor, cât și studenților și va cuprinde și o sesiune de Q&A.

Vă așteptăm luni, 19 decembrie 2016, între orele 18-20, în sala de festivități a Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca.

LearnHouse

Cine suntem ?
Suntem un grup de tineri pasionați, având rezultate bune la matematică și informatică. Fiecare dintre noi avem peste un an de experiență în lucrul cu elevii de liceu și nu numai.

Cui ne adresăm?
Ne dorim sa facilităm accesul tuturor elevilor de gimnaziu și liceu la educație de calitate.
Vom oferi cursuri interactive de matematică și informatică care să crească performanța elevilor, dar care să și încurajeze dezvoltarea de noi pasiuni.

Share with friends

Date and Time

Location

Seminarul Teologic Ortodox

Piața Avram Iancu

Cluj-Napoca

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved