€7

Workshop | Artistiek Schrijven

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kavka Oudaan

14 Oudaan

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Wil je je pen graag sterken, weten hoe je ergens aan begint te schrijven of meer diepgang aan de oppervlakte kan doen drijven?

About this Event

Wil je je pen graag sterken, weten hoe je ergens aan begint te schrijven of meer diepgang aan de oppervlakte kan doen drijven, dan is deze workshop op je lijf geschreven! Samen experimenteren we, op zoek naar de juiste vormen en maten voor je creatieve eieren, al dan niet met het oog op die teksten ook voor te gaan dragen.

Yannick Moyson is de oprichter van You On Stage en bezieler van Mensen Zeggen Dingen België. Als podiumdichter mocht hij de lage landen reeds veroveren, met enkele hoogtepuntpassages op Pukkelpop, Lowlands en de Gentse Feesten. Daarnaast is hij een geboren en getogen educator, springt hij enthousiast en ondersteunend mee in het creatieve schrijf- en performanceproces. Volgens zijn vrienden en collega's is hij zo vrijgevig met zijn kennis en ervaring, dat ze hem steevast een soort van jonge kerstman noemen. Mogelijks heeft zijn poëtisch verantwoorde baard daar ook wat mee te maken.

✘ Dinsdag 25 februari om 19:00u

✘ Kavka Oudaan, Oudaan 14, 2000 Antwerpen

✘ Deelnemen kost 7 euro. Bij je inschrijving ontvang je een kortingscode voor de workshop podiumperformance.

Kavka Workshops zijn in het leven geroepen om tools te bieden aan jongeren (tot 30 jaar) die iets willen bijleren of hun talenten willen aanscherpen.

Share with friends

Date and Time

Location

Kavka Oudaan

14 Oudaan

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved