Work Wellbeing Conference

Actions Panel

Work Wellbeing Conference

Specialiști din diverse domenii împărtășesc metode și cunoștințe ce contribuie la îmbunătățirea stării de bine a oamenilor în companii.

By Optimind

When and where

Date and time

Friday, April 7 · 2 - 8pm EEST

Location

Palas Mall Sala Vivaldi 700259 Iași Romania

About this event

  • 6 hours
  • Mobile eTicket

Practicieni din HR, manageri, antreprenori, coordonatori de echipe, psihologi și profesioniști din diferite domenii împărtășesc metode și cunoștințe ce contribuie activ la îmbunătățirea stării de bine a oamenilor și, implicit, la eficiența activității acestora în companii.

Liviu Souca

Este Managing Partner la Hansen (founded 2003), pasionat de sport, artă contemporană și tehnologie, cu o vastă experiență în domeniul design-ului de birou și al ergonomiei.Liviu îmbină armonios elementele artistice cu cele tehnologice și funcționale, astfel încât spațiul de lucru să fie estetic și ergonomic.Este mereu la curent cu ultimele tendințe în industria design-ului, iar pasiunea și bucuria sa de a întâlni oameni sunt contagioase.

Andreea Chirilă

Este fondator Optimind - servicii de psihologie pentru companii, psihoterapeut integrativ și doctor in Psihologie. Andreea este specializată atât pe lucrul psihoterapeutic individual, cât și pe implementarea de programe de grup în companii, pentru creșterea productivității și a calității vieții angajaților. În cadrul programelor de wellbeing dezvoltate, ea a îmbinat pasiunea pentru Psihologie cu dorința de a-i susține pe oameni în procesul de a-și descoperi autenticitatea și a-și potența resursele, pe care să le exprime eficient și armonios în viețile lor.

Carmen Teodorescu

Carmen Teodorescu este Manager, Trainer și Facilitator cu 20 de ani experiență în industria IT, fondator Soft Education, o companie care oferă training-uri si programe facilitate pentru companii. Printre acestea se numără programul de wellbeing Centric Energize, Soft Camp-Tabăra de orientare în cariera IT pentru elevii de liceu sau Fondul de Burse Centric. Cu un background în zona economică și un master în relații umane și comunicare, Carmen susține training-uri și cursuri de soft skills și a implementat programe de wellbeing și de implicare în comunitate.

Andreea Negruți

Este psihoterapeut, coach și talent leader. Andreea este specializată în design-ul & managementul ecosistemelor hr, în constuirea organizatiilor/echipelor de engineering și în executive coaching. În ultimii ani a acordat o atentie deosebita crearii si implementarii programelor de mental health @work și a militat pentru o abordare sistemică a managementului performantei în organizații, adresând dependințele dintre dezvoltarea personala, mental health și performanță.

Cristina Sîrghe

Cu background in jurnalism si pasionata de relatiile interumane, am ajuns sa fac HR cu mult inainte de a putea semna cu aceasta titulatura. Cei aproape 10 ani dedicati domeniului si angajatilor companiei m-au convins ca oamenii nu sunt cea mai importanta resursa a companiei, ei reprezinta compania insasi.

Rolul meu sa ma asigur ca fiecare angajat are o experienta cat mai pozitiva in contextul organizational, sa-mi pun creativitatea la bataie si sa dau energie proiectelor. Si sunt recunoscatoare sa fiu martora la schimbarea opticii companiilor privind relatiile de munca si evolutia culturilor organizationale centrate tot mai mult pe oameni

Simona Luncanu

Sunt Simona Luncanu, co-fondator Optimind - servicii de psihologie pentru companii, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ, cu experiență de 20 de ani, specializată in diferite forme ale psihoterapiei printre care Somatoterapia, Psihoterapia cognitiv-comportamentala, Psihoterapia Integrativă, aplicate atât în cadrul psihoterapiei de grup, cât și workshop-urilor, vizând armonizarea holistică atât la nivelul relaționării individuale, cât și colective.

Listă în curs de actualizare. Mulțumim!

About the organizer

Organized by
Optimind

Ne concentrăm pe creșterea productivității din companii, utilizând metode și tehnici din psihoterapie, astfel încât oamenii să se dezvolte, să colaboreze eficient și să aibă atitudinea și nivelul de energie optime.