Women in Tech: digital, sosial og mental omstilling i en tech-drevet fremti...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Bølgen & Moi Tjuvholmen

5 Tjuvholmen allé

0252 Oslo

Norway

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Event description

Description

Teknologi er i ferd med å gå fra noe vi "snakker om" til noe som omfavner oss i såpass stor grad at vi knapt legger merke til den. Omstilling og digitaliseringsstrategier er gammelt nytt, nå ønsker vi å trekke frem eksempler på pionerer som har tatt steget videre - og høre hvordan de bruker teknologi, hva de tenker om fremtiden og hvilke utfordringer de ser.

I samarbeid med Facebook og Google er TENK glade for å invitere til et frokostmøte på Tjuvholmen der flere spennende og varierte tema blir satt på agenda, presentert av noen av de fremste innenfor digital omstilling i sine respektive bransjer.

Det blir en svært spennende start på dagen med inspirerende foredragsholdere og selvsagt, god frokost!

Agenda:

  • Susanne Kaluza:

Susanne er en kjent profil i medie Norge og har bestandig hatt en tydelig profil på sosiale medier, spesielt rettet mot kvinnesaken. Under frokostmøte skal Kaluza snakke om hvordan endringen i den digitale hverdagen krever at man tar ansvar for informasjonen man deler .

Ida Faldbakken:

Ida er en nøkkelperson i selskapet Nordic Impact som blant annet satser på kunstig intelligens og eksponensiell teknologi investeringer med fokus på en bærekraftig fremtid. Ida var også leder for gjennomføring av Katapult Future Fest som samarbeidet med UN Women rundt et Hackathon på Blockchain. Ida skal snakke om teknologien blockchain og hvordan den kan brukes til å styrke kvinners posisjon.

Rune Bjerke:

Rune Bjerke er toppsjef i DNB og har tydelig uttalt at han nå skal lede DNB som et teknologiselskap og ikke som en tradisjonell bank. Bjerke skal snakke om hvordan han selv har tatt det mentale steget for å forberede seg på disrupsjon, og hvordan han nå jobber aktivt for å omstille seg selv og sine ansatte for å overleve i fremtiden.

Vi er svært spente på å starte dagen sammen med dere, og gleder oss til oppmøte!

Plasser er svært begrenset så husk å gi beskjed om du ikke kan komme. Formell invitasjon med sted vil ettersendes.

Date and Time

Location

Bølgen & Moi Tjuvholmen

5 Tjuvholmen allé

0252 Oslo

Norway

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Save This Event

Event Saved