Wiki Weekend in Tirana 2016
Free
Wiki Weekend in Tirana 2016

Wiki Weekend in Tirana 2016

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Shkolla e mesme Profesionale Hermann Gmeiner

Rruga Herrman Gmeiner

Afer Fshatit SOS

Tirana

Albania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Wikipedia Weekend is the main event of the Albanian speaking Wikipedia community located in Albania. The event is organized by Albanian speaking Wikipedians, Open Labs Hackerspace in collaboration with other partners and institutions. It features presentations, meetups, workshops and edit-a-thons in one weekend. This is the third edition of the event following up a successful 2015 edition.


Wikipedia Weekend Tirana 2016, ose pak më në shqip, Fundjava e Wikipedia, është një event që do të organizohet në fundjavën e parë të dhjetorit për herë të tretë në Shqipëri.
Ky aktivitet ka si qëllim të sjellë më pranë komunitetin duke punuar, socializuar dhe ndarë idetë rreth enciklopedise më të madhe në internet që është krijuar dhe mirëmbahet tërësisht nga vullnetarë. projekte të Wikimedia Foundation, në mënyrë që të rritet komuniteti lokal i Wikipedianëve. Aktualisht është aktiviteti më i madh i Wikipedianëve në Shqipëri dhe mbledh audiencë të moshave të ndryshme dhe që kanë interesa të ndryshëm.Aktiviteti organizohet nga Komuniteti i Open Labs Hackerspace si dhe një sërë partnerësh të tjerë mbështetës. Ky aktivitet ka si qëllim të sjellë më pranë komunitetin duke punuar, socializuar dhe ndarë idetë rreth enciklopedisë më të madhe online që është krijuar dhe mirëmbahet tërësisht nga vullnetarë.Eventi do organizohet ne shkollen Hermann Gmeiner në fshatin SOS, Tiranë

Share with friends

Date and Time

Location

Shkolla e mesme Profesionale Hermann Gmeiner

Rruga Herrman Gmeiner

Afer Fshatit SOS

Tirana

Albania

View Map

Save This Event

Event Saved