Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Wiki Takes Palafrugell

Amical Viquipèdia

Saturday, September 8, 2012 from 10:00 AM to 2:00 PM (PDT)

Wiki Takes Palafrugell

Ticket Information

Type End Quantity
Participant Ended Free  

Share Wiki Takes Palafrugell

Event Details

Wikipedia Takes Palafrugell o Viquipèdia prem Palafrugell és una gimcana fotogràfica que es celebrarà a Palafrugell el 8 de setembre de 2012, dins de l'edició 2012 del concurs europeu Wiki Loves Monuments, un concurs fotogràfic de Wikimedia per a fer créixer el banc d'imatges lliures disponibles del projecte Viquipèdia. L'associació Amical Viquipèdia ha posat en marxa aquesta jornada especial a Palafrugell per a impulsar la participació en aquesta edició 2012.

El concurs Wiki Loves Monuments està centrat en l'aportació d'imatges dels monuments catalogats dels països participants. Està obert a tothom, tant els que ja sou col·laboradors de la Viquipèdia cóm a tots aquells que us agradi fer fotos i compartir-les amb el projecte Viquipèdia. Si no esteu familiaritzats amb la Viquipèdia o si voleu conèixer millor els detalls del concurs, les rutes i monuments, o si voleu compartir la jornada amb altres afeccionats a la fotografia, la jornada Wiki Takes Palafrugell és una bona oportunitat per a sumar-vos a participar i aconseguir entre tots els participants fer una marató de fotos de Palafrugell.


Jornada:

L'activitat principal de la jornada és fer quantes més fotos bones millor. Per tant, l'activitat serà al carrer i feta per cadascú dels participants. Comptaren amb un espai on trobar-nos al començament i al final de la jornada per apuntar-nos a l'esdeveniment, aclarir dubtes sobre el funcionament del concurs Wiki Loves Monuments CAT 2012, fer equips per a qui no vulgui anar pel seu compte, ajudar a determinar les millors rutes a seguir, etc. Al final de la jornada podrem fer balanç i resoldrem dubtes sobre l'ús de l'eina de càrrega d'imatges per als que encara no la coneguin.

PREMIS

  • 30 entrades per a la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs
  • 3 lots de llibres oferts per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell
  • 1 MP5 tàctil ofert per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell
  • Ampolla de vi de DO Empordà del projecte Viblioteca de la Biblioteca de Palafrugell
  • Xecs culturals oferts per la Biblioteca de Palafrugell que inclouen: 1 entrada gratuïta a la Fundació Josep Pla; 1 entrada gratuïta al Cine Club Garbí a un adult o a un menor de 18 anys acompanyat; 1 entrada gratuïta al Museu del Suro de Palafrugell, 1 val de descompte per a activitats del 13 Progrés i la inscripció al serveis Avis'ms de l'Àrea de Joventut, i un 20% de descompte a una obra de teatre de la programació del Teatre Municipal de Palafrugell.
  • Samarretes de Viquipèdia

Condicions:

Hi ha quatre condicions bàsiques per poder participar al concurs:

  • Només es pot participar amb les pròpies fotos fetes (segons metadades) el mateix dia entre les 10:00 i les 14:00.
  • Totes les fotos se cedeixen sota les condicions d'una llicència lliure. Recomanem la llicència Reconeixement i Compartir Igual 3.0 de Creative Commons, CC-BY-SA-3.0 (estaran disponibles per a la Viquipèdia respectant l’autoria).
  • Tots els fitxers carregats han d'incloure el codi d'identificació de monument (vegeu com trobar-lo).
  • El participant serà informat dels premis obtinguts mitjançant l'adreça de correu electrònic definida al seu compte d'usuari (és confidencial i l'única dada d'identificació demanada).

Les fotografies es carregaran a Wikimedia Commons el dissabte o el diumenge, mitjançant un formulari creat especialment pel concurs.


Per més informació:

De la jornada: Wiki Takes Palafrugell

Del concurs: http://www.wikilovesmonuments.cat/

Have questions about Wiki Takes Palafrugell? Contact Amical Viquipèdia

When & Where


Biblioteca de Palafrugell (punt de trobada)Saturday, September 8, 2012 from 10:00 AM to 2:00 PM (PDT)


  Add to my calendar

Organizer

Amical Viquipèdia

L'associació Amical Viquipèdia és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu principal promoure els projectes de la Fundació Wikimedia en l'àmbit cultural català a dins i fora de la xarxa, per tal de captar nous col·laboradors que ajudin a fer-la créixer i millorar-la, així com donar a conèixer el seu funcionament entre la societat. Entre aquests projectes es troben la Viquipèdia i els seus projectes germans.

Amical Viquipèdia participa a Wiki Loves Monuments organitzant el concurs per a Andorra i, en coordinació amb altres capítols locals de Wikimedia, per a altres territoris del domini lingüístic català.

Més informació a http://www.viquimedia.cat

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.