Actions Panel

Wiki Loves Monuments -valokuvakävely

Wiki Loves Monuments -valokuvakävelyllä tutustutaan oppaan johdolla paikallisiin kulttuuriperintökohteisiin ja valokuvataan niitä.

When and where

Date and time

Location

Lapuan tuomiokirkko 3 Kosolankatu 62100 Lapua Finland

Map and directions

How to get there

About this event

Oletko kiinnostunut valokuvauksesta ja arkkitehtuurista? Wiki Loves Monuments -valokuvakävelyllä tutustutaan oppaan johdolla paikallisiin kulttuuriperintökohteisiin ja valokuvataan niitä. Samalla perehdytään myös maailman suurimpaan valokuvauskilpailuun, Wiki Loves Monumentsiin, johon on mahdollisuus osallistua kävelyn aikana otetuilla kuvilla.

Lähdemme liikkeelle 15.9. klo 17 Lapuan tuomiokirkolta. Tapahtuma alkaa lyhyellä alustuksella sisätiloissa. Ota mukaasi oma kuvauslaite (esim. järjestelmäkamera tai kännykkä).

Kävelyn järjestää Wikimedia Suomi yhteistyössä Lapuan kaupungin museoiden kanssa ja se on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa.

Mikä Wiki Loves Monuments?

Wiki Loves Monuments on vuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen valokuvauskilpailu, joka pyrkii tuomaan esiin kulttuuriperintöämme laajasti ja monen katseen kautta. Miltä kotikaupunkisi maisemat näyttävät juuri sinun näkökulmastasi?

Kilpailuun voi lähettää kuvia syyskuun ajan. Kuvissa tulee tavalla tai toisella näkyä jokin suojeltu tai muutoin arvokkaaksi määritelty kohde, esimerkiksi rakennus tai maisema.

Lisätietoja Wiki Loves Monuments -kilpailusta: wlm.wikimedia.fi