Gratis

Why They Buy - Cheri Tree - Elitkontoret Borås

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Elitkontoret

Göteborgsvägen 4

504 35 Borås

Sweden

Se karta

Friends Who Are Going
Event description

Beskrivning

En av världens mest ansedda och främsta talare inom försäljning och kommunikation kommer till Elitkontoret i Borås den 26:e september. Fantastiskt är att Cheri Tree kommer till oss i Borås.

Speciellt eftersom hon i början januari medverkar som talare tillsammans med tex Steve Wozniak (en av Apples grundare) på "Nordic Businessforum 2018". För mer info gå in på denna länk: http://bit.ly/cheritreeNBF

Nu kommer hon till Sverige för att dela med sig av sin kunskap. Axéll Group tillsammans med Elitkontoret har fått en unik möjlighet att erbjuda dig att lyssna till en presentation och story direkt från grundaren själv. Hennes koncept heter B.A.N.K. och är ett unikt personlighetsanpassat verktyg som lär ut hur vi alla kan nå framgång genom att ”Sälja som kunden köper”.

B.A.N.K. är lättbegripligt och användbart för den som vill nå fram med sitt budskap, oavsett kommunikationssätt och målsättning. Användare lär sig att optimera varje kommunikationstillfälle, både gentemot kund och internt. Oavsett om du arbetar med försäljning, vill kommunicera en idé eller bara få kollegor att nappa på en förändring kommer B.A.N.K.-metoden ge resultat direkt.

Cheris nya bok "Why They Buy" och föreläsningen med samma namn lär vi oss att förstå vad som triggar ett Ja och vad som triggar ett Nej. Hon har rest världen runt för att dela med sig av hur vi alla på 90 sekunder skapar träffsäker kommunikation och ett ökat säljresultat. Hon har föreläst på Harvard University och kört utbildningar tillsammans med globala superentreprenörer som Tony Robbins, Richard Branson och Robert Kiyosaki.

Under kvällen kommer vi att få lära oss mer om de olika personlighetskoderna; Blueprint, Action, Nurturing och Knowledge, samt vilken kommunikation som tilltalar respektive personlighet. Metoden främjar en träffsäker kommunikation som stärker relationer och ökar försäljningen – och du kan förvänta dig snabba resultat.

OBS! Begränsat antal platser!

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Elitkontoret

Göteborgsvägen 4

504 35 Borås

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved