kr200 – kr6,000

What About Now? (Que te parece ahora?)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Åpen Scene

2 Badstugata

0183 Grünerløkka

Norway

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Line UP:

23:00
DJ

24:00 LIVE
GM Troy (NO/ MA)
MO Gwan (NO/ GM)
Barry (NO/ GM)
Kandy Lanfranco (NO/ DO)
Korbz (NO/ SLE)

01:00
DJ

01:30
DJ FASTA (NL)

WHAT ABOUT NOW! (Que te parece ahora?) Det er kanskje ikke en normal tekst for et event, men det er svaret på at det må skje noe spesielt i Oslo by. Vi har derfor sammen med Åpen Scene satt i gang booking og planlegging av det neste store innen Latin & Urban.

DJ FASTA (NL)

Vi dropper første Booking og kan presentere Norgesvennen DJ Fasta (NL). Han tar turen oppover og vil gi dere et rått show som kommer til å eksplodere. Han har reist land og strand rundt og er også en ivrig produsent. Nå har turen kommet for Norge og Fasta er selve mesteren i å blande ulike typer urban musikk. Her blir det Reggaeton, Hip Hop og Tropical vibez.

KORBZ

Korbz er en av de mest prominente og allsidige artistene som har kommet fra en lang rekke med talenter fra lille Norge. Han har tatt Norge med storm, og Europa like så. Dette er en artist med internasjonalt kaliber som har vist seg selv som en profesjonell låtskriver i bransjen de siste årene.

Hans dedikasjon til musikk, og hans unike stemme har gitt han et velkjent renomme som ikke bare strekker seg innen studio, men også som en fremragende live artist. Sanger som "Can't Deny" "Go Down", "Hold Up" og "Shaggy tune" blir spilt på ulike utesteder verden rundt!

Bare de siste 2 årene kan Korbz vise til syv (7) låter på norsk radio. Flere utmerkelser og en rekke live opptredener med internasjonal standard. Korbz har virkelig kommet for å bli.

KANDY LANFRANCO (N/ DO) LIVE

Kandy Lanfranco (27) er en artist/låtskriver fra Den Dominikanske Republikk som startet med musikk fra en alder av 14 år. Kandy er en versatil rapper som liker å mixe engelsk og spansk sammen «Spanglish». Først startet Kandy med hip hop men har nå utviklet talentet sitt over til reggaeton/dancehall,noe som gir oss litt fra to forskjellige verdener. Hans siste singel er en trap låt under kategorien «Latin Trap» kalt «ESPANIOL»,som nå har nådd 30K streams på spotify uten noe spesielt promosjon,på mindre enn to måneder. Det er sikkert og visst at Kandy Lanfranco er her for å bli.

Åpen Scene har blitt en betydelig bidragsyter til opplevelser i Torggata som har fått et helt nytt liv. Et lokale som passer både til konsert og utelivseventer. Stilfullt og vakkert med en helt sinnssyk lyd. Alt man trenger for en perfekt opplevelse.

Share with friends

Date and Time

Location

Åpen Scene

2 Badstugata

0183 Grünerløkka

Norway

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved