€95 – €120

Multiple Dates

WeToo! -Vuorovaikutus survival pack 1

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

IMPROVment valmennustila

Lemminkäisenkuja 3

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

WeToo! -Paremman vuorovaikutuksen puolesta!

We Too! on workshop-kokonaisuus, joka keskittyy lisäämään tietoutta ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Workshopeissa päästään konkreettisesti tutkimaan, havainnoimaan ja kokeilemaan erilaisia vuorovaikutustilanteita rentojen ja hauskojen harjoitteiden avulla. Työpajat lisäävät osallistujien tietoutta omista vuorovaikutuksen keinoista ja tarjoavat työkalupakillisen uusia keinoja päivittäiseen käyttöön.

WeToo! - workshopit on suunniteltu järjestyksessä käytäväksi kokonaisuudeksi ja näin ne parhaiten palvelevat osallistujiaan. Työpajoihin on mahdollista myös ilmoittautua erikseen, mikäli on aikaisemmin käynyt jollain vastaavalla IMPROVmentin järjestämällä kurssilla ja haluaa nyt napata työkalupakkiinsa seuraavan palan.


WeToo! - Vuorovaikutuksen survival pack 1

Toiminnallinen ja hauska workshop jossa parannetaan omia vuorovaikutustaitoja ja saadaan uusia työkaluja niihin tilanteisiin kun kaikki “ei mene ihan kuin Strömsössä”! Haluat sitten parantaa omia taitojasi, saada keinoja ymmärtää työryhmää, kollegaa, esimiestä, rehtoria, oppilaita tai vaikka appivanhempiasi, tämä workshop tarjoaa konkreettisia työkaluja erilaisten tilanteiden ymmärtämiseen ja ratkaisuun!


Share with friends

Location

IMPROVment valmennustila

Lemminkäisenkuja 3

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved