€95 – €120

Multiple Dates

WeToo! -Vuorovaikutuksen survival pack 2

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

IMPROVment valmennustila

Lemminkäisenkuja 3

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

WeToo! -Paremman vuorovaikutuksen puolesta!

We Too! on workshop kokonaisuus joka keskittyy lisäämään tietoutta ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Workshopeissa päästään tutkimaan, havainnoimaan ja kokeilemaan konkreettisesti erilaisia vuorovaikutustilanteita rentojen ja hauskojen harjoitteiden avulla. Työpajat lisäävät osallistujien tietoutta omista vuorovaikutuksen keinoista ja tarjoavat työkalupakillisen uusia keinoja päivittäiseen käyttöön.

WeToo! - workshopit on suunniteltu järjestyksessä käytäväksi kokonaisuudeksi ja näin ne parhaiten palvelevat osallistujiaan. Työpajoihin on mahdollista myös ilmoittautua erikseen, mikäli on aikaisemmin käynyt jollain vastaavalla IMPROVmentin järjestämällä kurssilla ja haluaa nyt napata työkalupakkiinsa seuraavan palan.

We Too! - Vuorovaikutuksen Survival pack 2

Oletko tietoinen kehoviestinnästäsi? Onko joskus käynyt niin että sinut on ymmärretty täysin väärin vaikka tarkoituksesi oli puhtaasti hyvä? Tämä workshop syventyy vuorovaikutuksen parantamiseen kehoviestinnän ja statusilmaisuun kautta. Tutkimme havainnollistaen ja toiminnallisesti ihmisten välissä olevia valta-ja vuorovaikutus rakenteita, minkälaisia hierarkioita meillä on sosiaalisissa ryhmissä ja miten ne muodostuvat? Tulemme tietoisemmaksi omasta ilmaisu-alueestamme ja saamme keinoja laajentaa sitä.
Share with friends

Location

IMPROVment valmennustila

Lemminkäisenkuja 3

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved