€95 – €120

Multiple Dates

WeToo! -- Työkalupakin päivitys!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

IMPROVment valmennustila

Lemminkäisenkuja 3

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

WeToo! -Paremman vuorovaikutuksen puolesta!

We Too! on workshop kokonaisuus joka keskittyy lisäämään tietoutta ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Workshopeissa päästään tutkimaan, havainnoimaan ja kokeilemaan konkreettisesti erilaisia vuorovaikutustilanteita rentojen ja hauskojen harjoitteiden avulla. Työpajat lisäävät osallistujien tietoutta omista vuorovaikutuksen keinoista ja tarjoavat työkalupakillisen uusia keinoja päivittäiseen käyttöön.

WeToo! - workshopit on suunniteltu järjestyksessä käytäväksi kokonaisuudeksi ja näin ne parhaiten palvelevat osallistujiaan. Työpajoihin on mahdollista myös ilmoittautua erikseen, mikäli on aikaisemmin käynyt jollain vastaavalla IMPROVmentin järjestämällä kurssilla ja haluaa nyt napata työkalupakkiinsa seuraavan palan.

We Too - Työkalupakin päivitys

Tiesitkö että ilmaisu on lihastyötä? Kaikki me tiedämme että kerran salilla nostettu 10kg paino ei takaa kenellekään Bull Mentulan hauiksia vaan niiden eteen on tehty töitä! Myös ilmaisulihaksistolle on tarjottava säännöllisesti harjoitusta jos odottaa tuloksia! Tämä workshop on tarkoitettu Survival pack 1 ja 2 käyneille käytännön harjoitteluun ja opittujen taitojen vahvistamiseen! Uusien asioiden ymmärtämisen muuttuminen konkreettiseksi teoiksi käytännössä vaatii harjoittelua ja toistoja. Tämä työpaja tarjoaa juuri niitä!
Share with friends

Location

IMPROVment valmennustila

Lemminkäisenkuja 3

00100 Helsinki

Finland

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved