€72.74 – €154.74

Wet'n'Wild Full Moon Αραχθος Rafting-BBQ-Party

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Σταθμός Μετρό Αγ. Αντώνιος

Ethnarchou Makariou 45, Peristeri

Athens

Greece

View Map

Event description

Description

Ο Ιούλιος και η σεζόν για φέτος κλείνει δυνατά, μ' ένα πανέμορφο ολόγιομο φεγγάρι! Ευκαιρία να χαρούμε και πάλι μια περιπέτεια δροσιάς στα νερά του αγαπημένου Άραχθου ποταμού...!!! νυχτιάτικα με φεγγάρι, Σαββατιάτικα (!) με εντυπωσιακό rafting...!!!

Picture

Η συναρπαστικότερη κατάβαση του Άραχθου, 'βασιλιά' των ελληνικών ποταμών, κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού, θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές στο ιδιαίτερο τοπίο και όπως πάντα, ετοιμαστείτε να ταράξουμε τα νερά...!

Μετά την κατάβαση, θα υπάρχει φαγητό και γλέντι με μουσικάρες στις όχθες του ποταμού μέχρι το πρωί!

Οι Active Sundays σε συνεργασία με την Alpine Zone διοργανώνουν το μεγαλύτερο και πιο ξεσηκωτικό ActiveRiverParty της χρονιάς, συνδυάζοντας νυχτερινή κατάβαση rafting στον παιγνιδιάρικο Άραχθο με το φως του φεγγαριού και γλέντι μέχρι το πρωί με μουσικάρες by the river!!!

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, με προαγορά εισιτηρίου, με 3 επιλογές:
Full Ticket που περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα, διανυκτέρευση σε 5* ξενοδοχείο και συμμετοχή στο rafting, BBQ και Party ή
Economy Ticket που ΔΕΝ περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα, αλλά περιλαμβάνει παροχή χώρου για μία διανυκτέρευση με δική σου μικρή σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο στην περιοχή της περιπέτειας και συμμετοχή στο rafting, BBQ και Party (έρχεσαι με δικό σου μέσο, διανυκτερεύσεις για ένα βράδι με δική σου μικρή σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο που θα ενημερωθείς και πρέπει να βρίσκεσαι επιτόπου για τις δραστηριότητες σε συγκεκριμένη ώρα/χώρο) ή
Action Only Ticket που περιλαμβάνει μόνο συμμετοχή στο rafting, BBQ και Party (έρχεσαι με δικό σου μέσο, διανυκτερεύεις σε όποιο ξενοδοχείο/δωμάτια σε βολεύει και πρέπει να είσαι επιτόπου για τις δραστηριότητες σε συγκεκριμένη ώρα/χώρο)

Με γνώμονα την ασφάλεια και την εξειδίκευση, το παρεάκι των Active Sundays θα χαρεί τα γάργαρα νερά του Άραχθου στα Τζουμέρκα σε μια 3-ωρη καταπληκτική κατάβαση χορταστικού, νυχτερινού rafting μια και στη συγκεκριμένη περιοχή είναι από τις πιο παιχνιδιάρικες και ενδιαφέρουσες από άποψης περιπέτειας διαδρομές σε ένα φανταστικό τοπίο με κατακόρυφα βράχια, πανέμορφη παρόχθια βλάστηση με πυκνά δέντρα, καταρράκτες και παλιά γεφύρια...

Picture


Το rafting θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς ποταμού, γνώστες του αντικειμένου, με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο ποτάμι. Με μακρόχονη πείρα στο rafting σε όλη την Ελλάδα και το ατού των πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων (και κοντά στο ποτάμι) και εξοπλισμού, οι οδηγοί είναι ευγενικοί και εμψυχωτικοί, με ευχάριστη διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση μέσα στο υδάτινο στοιχείο, μια επιπρόσθετη παράμετρος πλέον συνυφασμένη με μια Active περιπέτεια :)

Μετά το rafting, θα γίνει BBQ και πάρτυ στο χώρο τερματισμού μέχρι τις πρωινές ώρες πριν τη σύντομη μεταφορά των συμμετεχόντων σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου θα διανυκτερεύσουμε (για όσους έχουν πάρει Full Ticket). Την επόμενη μέρα, αφού πάρουμε πρωινό χαλαρά, θα μεταφερθούμε για βόλτα στα Ιωάννινα πριν την αναχώρηση μας για Αθήνα.

Picture

Διατίθεται επίσης περιορισμένος αριθμών εισιτηρίων συμμετοχής ΜΟΝΟ για το βραδυνό rafting και το BBQ+Party ΧΩΡΙΣ μεταφορά από/προς Αθήνα ΟΥΤΕ διαμονή στην περιοχή (Action Only Ticket) καθώς και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων Economy Ticket

Η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη και για αρχάριους με ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση και γνώσεις κολύμβησης. Παρακαλούμε δες πιο κάτω τις επεξηγήσεις για το επίπεδο δυσκολίας της συγκεκριμένης διαδρομής rafting για να καταλάβεις κατά πόσο μπορείς ν' αντεπεξέλθεις.


Δηλώσεις συμμετοχής με τιμή για έγκαιρη εγγραφή* για τις πρώτες 25 θέσεις ή μέχρι 31 Μαΐου 2019 (όποιο έρθει πρώτο).
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10 Ιουλίου 2019 αν κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια συμμετοχής.


Σημείο συνάντησης: Περιστέρι, Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος

Ώρα Συνάντησης: 07:30 (Σάββατο 13.07.2019)
Ώρα Αναχώρησης: 08:00 (Σάββατο 13.07.2019)
Ώρα Επιστροφής: 22:00 (Κυριακή 14.07.2019)
Απόσταση Πoταμίσιας Διαδρομής: 10Km περίπου
Διάρκεια Δραστηριότητας: 6-7hrs περίπου ( ~3hrs κατάβαση rafting)
Επίπεδο Δυσκολίας Rafting: Class 3+ (κατάλληλο και για αρχάριους / παιδιά 12+) που έχουν ξανακάνει rafting

Επεξήγηση Class (κατηγοριών) επιπέδου δυσκολίας στο rafting:
Class 1: Very small rough areas, might require slight maneuvering. (Skill level: Very basic)
Class 2: Some rough water, maybe some rocks, might require some maneuvering. (Skill level: Basic paddling skill)
Class 3: Small waves, maybe a small drop, but no considerable danger. May require significant maneuvering. (Skill level: Some experience in rafting)

Κλάση 1: Πολύ μικρές περιοχές με ταραγμένα νερά, μπορεί να απαιτηθούν ελαφροί ελιγμοί. (Επίπεδο δεξιοτήτων: Πολύ βασικό)
Κλάση 2: Κάποια ταραγμένα νερά, ίσως μερικά βράχια, μπορεί να απαιτούν κάποιους ελιγμούς. (Επίπεδο δεξιοτήτων: Βασική δεξιοτεχνία κωπηλασίας) (π.χ. Λούσιος, Βοϊδομάτης)
Κατηγορία 3: Μικρά κύματα, ίσως μερικά μικρά 'πεσίματα', αλλά δεν υπάρχει κανένας σημαντικός κίνδυνος. Μπορεί να απαιτηθούν σημαντικοί ελιγμοί. (Επίπεδο δεξιοτήτων: Μερική εμπειρία στο rafting) (π.χ. Άραχθος)


Προϋποθέσεις Συμμετοχής: ψυχική και σωματική υγεία, γνώσεις κολύμβησης, καλή φυσική κατάσταση

​(Ο εξοπλισμός για rafting θα δοθεί επιτόπου και θα γίνει σύντομο briefing για τη χρήση του. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους πετσέτα, δεύτερα ρούχα + παπούτσια, τσάντα/σακούλα για τα βρεγμένα και όταν έρθουν ήδη να φοράνε μαγιό κάτω από τα ρούχα τους, καθώς και παπούτσια που θα βραχούν.)

Το κόστος συμμετοχής για το Full Ticket περιλαμβάνει:
 • Μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν και όλες τις μεταφορές που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της περιπέτειας τοπικά
 • Διαμονή για ένα (1) βράδυ με πρωινό σε σαλέ 3-5 ατόμων σε 5* ξενοδοχείο στην περιοχή της περιπέτειας
 • Συμμετοχή στο νυχτερινό rafting μαζί με τον απαραίτητο για rafting εξοπλισμό που θα δοθεί επιτόπου
 • Έμπειρους οδηγούς/συνοδούς
 • Συμμετοχή στο BBQ και το Party

Το κόστος συμμετοχής για το Economy Ticket περιλαμβάνει:
 • Μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν και όλες τις μεταφορές που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της περιπέτειας τοπικά
 • Παροχή χώρου για διανυκτέρευση σε δική σου μικρή σκηνή για ένα (1) βράδυ σε προκαθορισμένο χώρο στην περιοχή της περιπέτειας
 • Συμμετοχή στο νυχτερινό rafting μαζί με τον απαραίτητο για rafting εξοπλισμό που θα δοθεί επιτόπου
 • Έμπειρους οδηγούς/συνοδούς
 • Συμμετοχή στο BBQ και το Party

Το κόστος συμμετοχής για το Action Only Ticket περιλαμβάνει:
 • Συμμετοχή στο νυχτερινό rafting μαζί με τον απαραίτητο για rafting εξοπλισμό που θα δοθεί επιτόπου
 • Έμπειρους οδηγούς/συνοδούς
 • Συμμετοχή στο BBQ και το Party

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις συμμετοχής σε φυσική κατάσταση και ελάχιστο βασικό εξοπλισμό, συμμετοχή αρχαρίων και όρους συμμετοχής κάνε κλικ ΕΔΩ


Share with friends

Date and Time

Location

Σταθμός Μετρό Αγ. Αντώνιος

Ethnarchou Makariou 45, Peristeri

Athens

Greece

View Map

Save This Event

Event Saved