€72.74 – €164.99

Wet'n'Wild Full Moon Αραχθος Rafting - BBQ - DJ Party

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Σταθμός Μετρό Αγ. Αντώνιος

Ethnarchou Makariou 45, Peristeri

Athens

Greece

View Map

Event description

Description

Ο Ιούλιος και η σεζόν για φέτος κλείνει δυνατά, μ' ένα πανέμορφο ολόγιομο φεγγάρι! Ευκαιρία να χαρούμε και πάλι μια περιπέτεια δροσιάς στα νερά του αγαπημένου Άραχθου ποταμού...!!! νυχτιάτικα με φεγγάρι, Σαββατιάτικα (!) με εντυπωσιακό rafting...!!!

Picture

Η συναρπαστικότερη κατάβαση του Άραχθου, 'βασιλιά' των ελληνικών ποταμών, κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού, θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές στο ιδιαίτερο τοπίο και όπως πάντα, ετοιμαστείτε να ταράξουμε τα νερά...!

Μετά την κατάβαση, θα υπάρχει φαγητό και γλέντι με DJ στις όχθες του ποταμού μέχρι το πρωί!

Οι Active Sundays σε συνεργασία με την Alpine Zone διοργανώνουν το μεγαλύτερο και πιο ξεσηκωτικό ActiveRiverParty της χρονιάς, συνδυάζοντας νυχτερινή κατάβαση rafting στον παιγνιδιάρικο Άραχθο με το φως του φεγγαριού και γλέντι μέχρι το πρωί με μουσικάρες by the river!!!

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, με προαγορά εισιτηρίου, με δύο επιλογές: Full Ticket που περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Αθήνα, διανυκτέρευση με ημιδιατροφή σε 5* ξενοδοχείο και συμμετοχή στο rafting, BBQ και party ή Action Only Ticket που περιλαμβάνει μόνο συμμετοχή στο rafting, BBQ και party.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την εξειδίκευση, το παρεάκι των Active Sundays θα χαρεί τα γάργαρα νερά του Άραχθου στα Τζουμέρκα σε μια 3-ωρη καταπληκτική κατάβαση χορταστικού, νυχτερινού rafting μια και στη συγκεκριμένη περιοχή είναι από τις πιο παιχνιδιάρικες και ενδιαφέρουσες από άποψης περιπέτειας διαδρομές σε ένα φανταστικό τοπίο με κατακόρυφα βράχια, πανέμορφη παρόχθια βλάστηση με πυκνά δέντρα, καταρράκτες και παλιά γεφύρια...

Picture


Το rafting θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς ποταμού, γνώστες του αντικειμένου, με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο ποτάμι. Με μακρόχονη πείρα στο rafting σε όλη την Ελλάδα και το ατού των πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων (και κοντά στο ποτάμι) και εξοπλισμού, οι οδηγοί είναι ευγενικοί και εμψυχωτικοί, με ευχάριστη διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση μέσα στο υδάτινο στοιχείο, μια επιπρόσθετη παράμετρος πλέον συνυφασμένη με μια Active περιπέτεια :)

Μετά το rafting, θα γίνει BBQ και πάρτυ με DJ στο χώρο τερματισμού μέχρι τις πρωινές ώρες πριν τη σύντομη μεταφορά των συμμετεχόντων σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου θα διανυκτερεύσουμε. Την επόμενη μέρα, αφού πάρουμε πρωινό χαλαρά, θα μεταφερθούμε για βόλτα στα Ιωάννινα πριν την αναχώρηση μας για Αθήνα.

Picture

Διατίθεται επίσης περιορισμένος αριθμών εισιτηρίων συμμετοχής ΜΟΝΟ για το βραδυνό rafting και το BBQ+DJ party ΧΩΡΙΣ μεταφορά από/προς Αθήνα ΟΥΤΕ διαμονή στην περιοχή.

Η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη και για αρχάριους με ΚΑΛΗ φυσική κατάσταση και γνώσεις κολύμβησης. Παρακαλούμε δες πιο κάτω τις επεξηγήσεις για το επίπεδο δυσκολίας της συγκεκριμένης διαδρομής rafting για να καταλάβεις κατά πόσο μπορείς ν' αντεπεξέλθεις.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 12 Ιουλίου 2018.


Σημείο συνάντησης: Περιστέρι, Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος

Ώρα Συνάντησης: 07:30 (Σάββατο 28.07.2018)
Ώρα Αναχώρησης: 08:00 (Σάββατο 28.07.2018)
Ώρα Επιστροφής: 22:00 (Κυριακή 29.07.2018)
Απόσταση Πoταμίσιας Διαδρομής: 10Km περίπου
Διάρκεια Δραστηριότητας: 6-7hrs περίπου ( ~3hrs κατάβαση rafting)
Επίπεδο Δυσκολίας Rafting: Class 3+ (κατάλληλο και για αρχάριους / παιδιά 12+) που έχουν ξανακάνει rafting

Επεξήγηση Class (κατηγοριών) επιπέδου δυσκολίας στο rafting:
Class 1: Very small rough areas, might require slight maneuvering. (Skill level: Very basic)
Class 2: Some rough water, maybe some rocks, might require some maneuvering. (Skill level: Basic paddling skill)
Class 3: Small waves, maybe a small drop, but no considerable danger. May require significant maneuvering. (Skill level: Some experience in rafting)

Κλάση 1: Πολύ μικρές περιοχές με ταραγμένα νερά, μπορεί να απαιτηθούν ελαφροί ελιγμοί. (Επίπεδο δεξιοτήτων: Πολύ βασικό)
Κλάση 2: Κάποια ταραγμένα νερά, ίσως μερικά βράχια, μπορεί να απαιτούν κάποιους ελιγμούς. (Επίπεδο δεξιοτήτων: Βασική δεξιοτεχνία κωπηλασίας) (π.χ. Λούσιος, Βοϊδομάτης)
Κατηγορία 3: Μικρά κύματα, ίσως μερικά μικρά 'πεσίματα', αλλά δεν υπάρχει κανένας σημαντικός κίνδυνος. Μπορεί να απαιτηθούν σημαντικοί ελιγμοί. (Επίπεδο δεξιοτήτων: Μερική εμπειρία στο rafting) (π.χ. Άραχθος)


Προϋποθέσεις Συμμετοχής: ψυχική και σωματική υγεία, γνώσεις κολύμβησης, καλή φυσική κατάσταση

​(Ο εξοπλισμός για rafting θα δοθεί επιτόπου και θα γίνει σύντομο briefing για τη χρήση του. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους πετσέτα, δεύτερα ρούχα + παπούτσια, τσάντα/σακούλα για τα βρεγμένα και όταν έρθουν ήδη να φοράνε μαγιό κάτω από τα ρούχα τους, καθώς και παπούτσια που θα βραχούν.)

Το κόστος συμμετοχής για το Full Ticket περιλαμβάνει:
  • Μεταφορά από/προς Αθήνα με σύγχρονο πούλμαν και όλες τις μεταφορές που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της περιπέτειας τοπικά
  • Διαμονή για ένα (1) βράδυ με πρωινό και ένα γεύμα σε σαλέ 3-5 ατόμων σε 5* ξενοδοχείο στην περιοχή της περιπέτειας
  • Συμμετοχή στο νυχτερινό rafting μαζί με τον απαραίτητο για rafting εξοπλισμό που θα δοθεί επιτόπου
  • Έμπειρους οδηγούς/συνοδούς
  • Συμμετοχή στο BBQ και το DJ Party

Το κόστος συμμετοχής για το Action Only Ticket περιλαμβάνει:
  • Συμμετοχή στο νυχτερινό rafting μαζί με τον απαραίτητο για rafting εξοπλισμό που θα δοθεί επιτόπου
  • Έμπειρους οδηγούς/συνοδούς
  • Συμμετοχή στο BBQ και το DJ Party

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Συμμετοχής, τους οποίους παρακαλούμε να διαβάσεις πριν πάρεις εισητήριο/α, η περιπέτεια θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών έγκαιρα. Ακυρωτικά για πολυήμερες περιπέτειες σε συντομία: ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος: 30+ μέρες = πλήρες refund / 30-15 μέρες = 50% refund / 15-0 μέρες ή no show = non-refundable. Όπου αναφέρονται τυχόν super early εισητήρια, προκαταβολές ή/και παρεμφερή διευθετήσεις αυτά είναι όλα non-refundable. Μεταφορά εισητηρίου ή χρήση σε άλλη περιπέτεια μπορεί να γίνει μόνο ΠΡΙΝ ισχύσουν οποιαδήποτε ακυρωτικά.

Σε περίπτωση που δεν έχεις λογαριασμό PayPal, πατώντας το κουμπί 'Paypal Check Out' εκτός από Paypal, μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις μια οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη VISA / MasterCard / AmericanExpress). Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως που σε προφυλάσσει από το να δίνεις στοιχεία καρτών σου για αγορές, μια κι έχεις πλήρη έλεγχο διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας του.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες ενδέχεται να τροποποιηθούν ή ν' ακυρωθούν μερικά ή συνολικά, για οποιονδήποτε λόγο, ιδιαίτερα σε περίπτωση που τα καιρικά φαινόμενα ή άλλοι τεχνικοί ή αστάθμητοι παράγοντες που τυχόν παρουσιαστούν αποτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση ή την διεξαγωγή του προγράμματος της περιπέτειας όπως έχει σχεδιαστεί.
Share with friends

Date and Time

Location

Σταθμός Μετρό Αγ. Αντώνιος

Ethnarchou Makariou 45, Peristeri

Athens

Greece

View Map

Save This Event

Event Saved