Wellness Coaching Days

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Life Clinic Group

Αδριανού 4

Ν. Ψυχικό

15451

Greece

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description


17/01/2017 - Αφύπνισε το δυναμικό σου, ενίσχυσε την παραγωγικότητα σου. Γίνε αποτελεσματικός!

Ξυπνήστε! Είναι μία νέα ημέρα, είμαστε ήδη στο νέο έτος, πιο παραγωγικοί από ποτέ! Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας δώσει τη δυνατότητα να γίνετε πιο παραγωγικοί και να προχωρήσετε, πλέον, ξεκάθαρα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μαζί θα δουλέψουμε πάνω σε μία νέα ρουτίνα που θα σας φέρει γρήγορα και άμεσα κοντά στην επιτυχία. Είναι εκεί, πάντα διαθέσιμο, μπορείτε να το δείτε και να το προσεγγίσετε.

Με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, Holistic Wellness Coach

Ώρες σεμιναρίων: 19:00 - 21:00
Ώρα προσέλευσης: 18:30

Ακολουθούν τα σεμινάρια:

01/02/2017 - Περί έρωτος!

Τι αναζητάτε, συγκεκριμένα, από την αγάπη; Ποιες είναι οι μοναδικές ποιότητες που ξέρετε ότι έχετε; Τι κάνετε, τις υποθάλπετε ή τις αναδεικνύετε; Ευθυγραμμιστείτε με τις δυνατότητές σας, ανακαλύψτε τις προσωπικές σας ανάγκες και πάρτε θέση σήμερα, εκπληρώνοντας τη βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς σας. Σε αυτό το session θα εμπνευστείτε για όλα αυτά που σας απασχολούν Περί Έρωτος και σχέσεων ώστε να βρείτε αυτό που ζητάτε.

14/03/2017 - Άλλαξε τρόπο σκέψης, άλλαξε το μέλλον σου!

Το μυαλό μας, μέσα από μαγική ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε όλες τις διαφορετικές συνθήκες που βιώνουμε, είναι αυτό που χτίζει τον δικό μας κόσμο, τη ζωή που ζούμε. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί ποια είναι αυτά τα πλαίσια μέσα στα οποία λειτουργεί το δικό σας, μοναδικό μυαλό και διδαχθείτε τις νέες τεχνολογίες που θα ενισχύσουν τις ικανότητές σας, προκειμένου να κατακτήσετε τη θετική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η ζωή σας.

25/04/2017 - Αποτοξινωθείτε, φτάστε στα πιο υψηλά επίπεδα ενέργειας!

Ο Απρίλιος σηματοδοτεί την εποχή που μεταβαίνουμε από το χειμώνα στην άνοιξη. Υπέροχες, μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στη φύση γύρω μας, καθώς εκείνη οδεύει σε μία ελαφρύτερη, πιο φωτεινή κι αισιόδοξη συνθήκη ύπαρξης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να προετοιμάσετε τον εαυτό σας να απολαύσει ενεργά αυτή την μοναδική μετάβαση! Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε τρόπους και θα εκπαιδευτείτε σε μεθόδους που θα καθαρίσουν το σώμα και το μυαλό σας, έτσι ώστε να υποδεχτείτε αλλαγμένοι το καλοκαίρι, αφήνοντας πίσω σας την ένταση και το βάρος του χειμώνα. Γεμίστε φρεσκάδα, διαύγεια και λάμψη!


Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι Holistic Wellness coach και διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού. Έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στην προσωπική του εξέλιξη και μεταμόρφωση, διδάσκει με πάθος και κάνει coaching από το 1996. Έχει συγκεντρώσει, μέχρι σήμερα, πάνω από 25 χρόνια γνώσης κι εμπειρίας από διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης, όπως η φυσική αγωγή, η διατροφή, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η Ayurveda, η ψυχολογία, το NLP (Neuro Linguistic Programming), το Timeline Therapy ™ και η ύπνωση. Μέσα από τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο παντρεύει τη σύγχρονη επιστήμη με τη διαχρονική σοφία, καθοδηγεί τους πελάτες του ούτως ώστε να διερευνήσουν τις βαθύτερες γωνιές του εσωτερικού εαυτού τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν με απόλυτη συνειδητότητα και σε βαθιά ευθυγράμμιση με τις προσωπικές τους αξίες. Ο Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει το coaching ως μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια, μια διαφωτιστική διαδικασία στην οποία ο μαθητής προκαλείται την ίδια ακριβώς στιγμή που υποστηρίζεται από τον coach. Μέσω αυτής της προσέγγισης, ο Κωνσταντίνος ενθαρρύνει το κάθε άτομο να επιτύχει στους στόχους του και να φτάσει στην ιδανικότερη, για εκείνον, κατάσταση υγείας και ευημερίας, ενώ τον βοηθά να ξεπεράσει τα εμπόδια που του στερούν όσα πραγματικά επιζητά από τη ζωή του.

Γνωστός για το ευφυή, χαρούμενο και γεμάτο πάθος στιλ διδασκαλίας του, έχει ήδη καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπων να περιηγηθούν αριστοτεχνικά σε όλες τις πτυχές της καθημερινής τους ζωής. Είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας και ενεργό μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας, ένας δάσκαλος που διαρκώς ταξιδεύει, διοργανώνει σεμινάρια, workshops και μοναδικά retreats, όλα βασισμένα σε μία ολιστική προσέγγιση με σκοπό την ευζωία και την ευημερία. Προσφέρει επίσης ειδικά προγράμματα Achievement Coaching, Business Training και σεμινάρια NLP, Επικοινωνιακής Δεξιότητας κι Επίτευξης Στόχων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Δουλεύοντας με τον Κωνσταντίνο είναι, στην πραγματικότητα, μία διαδικασία σχεδιασμού πλάνων δράσης και ζωής, με σκοπό μία ουσιαστική, θετική αλλαγή με διαρκή αποτελέσματα.

Share with friends

Date and Time

Location

Life Clinic Group

Αδριανού 4

Ν. Ψυχικό

15451

Greece

View Map

Save This Event

Event Saved