€964.98

Multiple Dates

Weekendworkshop Bruidsfotografie door Peter Lammers

Actions and Detail Panel

€964.98
€964.98

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

YourWeddingPhotos - bruidsfotograaf Peter Lammers

Leeuwenbrug 77-172

7411 TH Deventer

Netherlands

View Map

Refund policy

Refund policy

No Refunds

Event description
In deze tweedaagse workshop leer ik je alles wat ik ruim tien jaar geleden bij mijn start als bruidsfotograaf zo graag had willen weten.

About this event

W e e k e n d w o r k s h o p - b r u i d s f o t o g r a f i e

Je wil je verdiepen in de wereld van bruidsfotografie en alles wat daarbij komt kijken? Je wil gaan starten als bruidsfotograaf en bent op zoek naar de laatste tips en tricks voor een vliegende start? Je bent professioneel fotograaf en je wilt je specialiseren in bruidsfotografie?

In deze tweedaagse intensieve workshop leer ik je alles wat ik ruim tien jaar geleden bij mijn start als bruidsfotograaf zo graag had willen weten. Ik heb een bomvol programma en je mag mij alles vragen! 

Van 'must have' apparatuur tot het vaststellen van tarieven. Over het vinden van jouw ideale klant en wat je kunt doen om die te bereiken. Van marketing- en social media strategie tot creatieve technieken om meer bijzondere foto's te maken. Tools om je werk makkelijker te maken en veel informatie over ondernemerschap. Het komt allemaal aan bod! Natuurlijk gaan we veel fotograferen. We fotograferen een loveshoot en gaan een hele dag op pad met een echt bruidspaar.

Bij mijn workshop brengen we de theorie meteen in de praktijk. Je hoeft dus niet te wachten tot je eerstvolgende opdracht.

Voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud kun je kijken op: https://yourweddingphotos.eu/bruidsfotografen-workshop-bruidsfotografie-coaching/informatie-voor-fotografen Maar je kunt natuurlijk ook gewoon onderstaande reviews doornemen of meteen boeken.

W a t - v i n d e n - a n d e r e n - e r - v a n

“Ik heb lang getwijfeld of ik deze workshop zou doen. Ik heb een goedlopend bedrijf en fotografeer al een lange tijd. Ik zou graag wat meer bruiloften fotograferen dan ik nu doe en wilde daarbij ook leren hoe ik betere (creatievere) foto’s kan maken van de dag zelf. De vraag was of Peter nog nieuwe inzichten kon brengen en dat heeft hij zeker gedaan. Hij vertelt vol passie over zijn vak en heeft me op meerdere punten aan het denken gezet en me zeker inspiratie gegeven over hoe ik nu verder moet. Ik was ook enorm onder de indruk van alle moeite die Peter heeft genomen rondom de details van de workshop. De beide locaties waren prachtig, de lunch heerlijk en volop drankjes. Hij heeft nergens op bezuinigd. De workshop lijkt misschien veel geld, maar voor twee dagen inclusief dit alles is dat het absoluut niet. Het is iedere euro waard!” Karin – Waalre“Echt een geweldige workshop. Naast de complete workflow leer je toffe creatieve technieken om je foto’s net wat specialer te maken. De nodige theorie maar ook heel veel oefenen met op de eerste dag een koppel voor een loveshoot en de tweede dag een bruidspaar. Daarbij komt nog dat Peter super kundig is en je op een fijne rustige manier alles wel wil leren. Een echte aanrader voor een ieder die met bruidsfotografie aan de slag wil gaan of al is!” Josien - ApeldoornGisteren en eergisteren heb ik de workshop bruidsfotografie bij Peter Lammers in Deventer gevolgd. We hebben heel veel informatie mogen ontvangen over het vak van een bruidsfotograaf. En toen het ging regenen werd er ook een hele mooie draai aan het programma gegeven en hebben we heel veel leuke andere dingen geleerd. Improviseren is immers als fotograaf ook belangrijk! De groep was ook erg leuk en onderling hebben we ook veel informatie uit kunnen wisselen tijdens de goed verzorgde lunches. De locaties waren ook super tof! Op beide dagen waren er koppels aanwezig. Peter liet zien hoe zijn werkwijze was en daarna mochten we ook zelf met de modellen aan de slag. Super leerzaam!! Blij dat ik hier aan deel heb genomen. Echt een aanrader! Nicole - Ede“Wat een fijn en open persoon is Peter en wat een toffe workshop geeft hij! Je krijgt meer dan je verwacht en alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik kan nu vol zelfvertrouwen het nieuwe trouwseizoen in. Bedankt Peter!” Eva - Oosterhout

“Ik heb bij Peter de weekendworkshop bruidsfotografie gevolgd. Peter geeft in deze twee dagen al zijn kennis vrij! Van marketing tot en met het nabewerken komt aan bod. Peter is een echte vakman! Ik raad deze workshop aan voor iedereen die verder wil in de bruidsfotografie! Bedankt nogmaals Peter!” Stan - Bemelen“Mocht je interesse hebben om bruiloften te gaan fotograferen dan is deze workshop absoluut een aanrader. Peter vertelt je in twee dagen heel veel over alles wat met bruiloften fotograferen te maken heeft. Zowel de technische aspecten, tips and trucs, alsmede een stuk prijs- en bedrijfsvoering. Workflow en editing komen ook aan bod. Naast alle theorie was er beide dagen ruimte voor praktijkopdrachten. Op zaterdag een aanstaand bruidspaar waar we mee konden oefenen en op zondag een “echt” bruidspaar. Alle vragen worden door Peter beantwoord, absoluut een workshop waar ik weer mee verder kan.” Marjolijn - Sommelsdijk

Share with friends

Location

YourWeddingPhotos - bruidsfotograaf Peter Lammers

Leeuwenbrug 77-172

7411 TH Deventer

Netherlands

View Map

Refund policy

No Refunds

Organizer Peter Lammers

Organizer of Weekendworkshop Bruidsfotografie door Peter Lammers

Workshops, trainingen en events voor fotografen. 

Save This Event

Event Saved