Gratis

Webinar "SportsPay Light" (= digitaal-thuis achter computer te volgen)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

INFOSESSIE SPORTSPAY LIGHT

Heeft jouw sportclub ook nood aan een gestructureerde transparante oplossing voor het beheer van de vrijwilligers- en verenigingswerkvergoedingen? Wat kan er, wat niet? Hoe vertalen we dit naar onze boekhouding? Liefst van al op een eenvoudige en snelle manier... SportsPay kan hier pérfect bij helpen!

- SportsPay heeft een nieuw abonnement ontwikkeld volledig op maat voor sportclubs die alleen maar betaalde trainers, vrijwilligers en verenigingswerkers op de club hebben. -

Tijdens deze infosessie geven wij wat meer toelichting bij de regelgeving en verplichtingen omtrent het uitbetalen van vergoedingen aan:
- Vrijwilligers en

- Verenigingswerkers ("bijklussers")

Na de uitgebreide uitleg over de regelgeving doen we ook nog een uitgebreide demo van de SportsPay Light toepassing. Stap voor stap leiden we jullie door de toepassing en geven wij de nodige tips en tricks mee.

Ondertussen zijn we ook al een referentie geworden in de sportsector. In Vlaanderen zijn er meer dan 235 sportclubs die gebruik maken van onze toepassing.

Deze infosessie is digitaal, dit wil zeggen dat je ze kan volgen van achter je computer.

Via onderstaande URL-link kunnen jullie een paar minuutjes van te voren inloggen om de webinar te volgen. Je geeft je naam op bij 'enter as a quest - name'. Gelieve na je naam ook even de sportclub te vermelden waarvoor je de webinar volgt.

https://sdworx.adobeconnect.com/innovationlab/

Tot dan!

!! P.S. Wel zeker inschrijven rechtsboven bij "registreer" (zo weten wij hoeveel personen deelnemen en kunnen we verwittigen mocht het niet kunnen doorgaan) !!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen