€32.65

Wat is de ROI van een maatpak bij vrouwen? - door Pursuits Femmes

Actions and Detail Panel

€32.65

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

TOFFICE Coworking Space

57 Kieldrechtsebaan

9130 Beveren

Belgium

View Map

Refund policy

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
DRESSING TIPS ON PERSONALITY

About this event

Sinds februari 2021 heeft Angélique van Gils samen met haar dochters Joy en Jill van der Heijden het bedrijf Pursuit Femmes opgericht. Pursuit Femmes heeft als missie en visie vrouwen over heel de wereld te inspireren met een op maat gemaakt pak of blazer.

Bij Pursuit Femmes geloven wij dat door het dragen van een vrouwenpak of blazer, dit net het extra duwtje zelfvertrouwen geeft bij momenten die belangrijk zijn voor jou. En wanneer jij dan je verhaal doet, inspireer je als rolmodel weer de volgende vrouw.

Doordat wij pas beginnen met produceren zodra het pak is samengesteld, beperken wij overstock tot een minimum.

Angélique Van Gils, co-founder van het Belgische herenlabel Café Costume in Antwerpen heeft afgelopen jaar een carrièreswitch gemaakt en kiest na ruim 14 jaar in de herenmode nu vol voor women empowerment en fris ondernemerschap in een bijzondere tijd!

Joy van der Heijden, 24, die pas cum laude afgestudeerd is aan de universiteit van Gent binnen TEW master marketing is helemaal klaar dit nieuwe avontuur aan te gaan. Zij neemt de (digitale) marketing op haar alsook de sales.

Jill, 22 en tevens oprichtster van het Belgische blazer merk Jill Antwerp, zal zich bezig houden met de hele look & feel alsook de ontwerpen.

Samen hopen wij als moeder en twee dochters een voorbeeld te kunnen zijn voor andere vrouwen en ieder een uniek pak/blazer te kunnen voorzien.

Op 18 mei komen ze hierover meer uitleg geven tijdens Café Futuur in Toffice Verrebroek.

Zoals zij het willen vertellen:

"Wij geloven dat het meer dan tijd is om te ondernemen en andere vrouwen te inspireren dit ook te doen of toch zeker hun talenten in volle potentie te leven. Met ons bedrijf is onze Pursuit vrouwen te kleden met een mooi pak/blazer gecustomised naar de gelegenheid. Dat kan zijn een speech, vergadering, meeting, presentatie,... datgene waar een mooi pak haar de extra drive voor kan geven! Ook delen we graag onze roadmap van ondernemen tot nu toe met de ups maar ook downs: leerzaam, grappig en zeker ook met tijden frustrerend"

Share with friends

Date and time

Location

TOFFICE Coworking Space

57 Kieldrechtsebaan

9130 Beveren

Belgium

View Map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved