€47.50

VROUWENCIRKEL| BEKKENKRACHT - ONTDEK HET CENTRUM

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Fysiotherapie Zevenhuizen Nancy van der Hoek

42 Nijverheidscentrum

2761 JP Zevenhuizen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
De werkelijke vrouwelijke kracht ontdekken, het eigen midden te vinden en zichzelf te zijn. Een rede om in een cirkel bij elkaar te komen.

About this Event

VROUWENCIRKEL – MEDITATIE, VERBINDEN EN ELKAAR ENERGIE GEVEN

Een bijzondere middag met een vrouwelijk thema

Thema:

Bekkenkracht : ontdek het centrum

 • Samenkomst van vrouwen en de wereld om je heen even vergeten
 • Ervaringen om dichter bij jezelf, je lichaam, en je gevoelens te komen
 • Wegen om dichter bij intuïtie, passie, creativiteit, ideeën en dromen te komen

Inleiding:

Elke keer dat vrouwen in cirkels met elkaar samenkomen, geneest de vrouw en de wereld een beetje meer. We horen het vrouwen meer en meer zeggen: we missen iets. We missen een plek om onder vrouwen te zijn. Een plek waar we man, kinderen, hond, ouders en werk een paar uur opzij kunnen schuiven en onszelf voor de verandering-eens op de voorgrond kunnen zetten. Een plek waar we onze ervaringen en gevoelens, onze vragen en twijfels, maar ook onze wijsheid en talenten, onze passies, inzichten en ideeën mogen delen. Een cirkel heeft een rustgevende eigenschap dat iedereen gelijkwaardig deelneemt aan de workshop.

Intentie:

Deze workshop is een speciale en bijzondere ervaring voor vrouwen. Een ideale plek om aspecten van onszelf als vrouw te verkennen die we soms verwaarloosd hebben, maar die we graag verder willen uitdiepen, om zo alle aspecten van ons zijn beter in balans brengen.

Meer over het thema:

Bekkenkracht : ontdek het centrum

Hoewel deze cirkel niet exclusief bedoeld is voor vrouwen met bekken en of rugklachten heeft het proces van de Rug op de Rit weken in ons centrum voor positieve gezondheid ons wel op dit idee gebracht.

Een diepere betekenis van bekken en rugklachten bij vrouwen is vaak terug te voeren op thema's van veiligheid, aanwezigheid en verantwoordelijkheid nemen. Je bekken is de cirkel, de kom, je basis.

Als je afwezig bent in je bekken heeft dit gevolgen.

 • Je draagt eerder voor een ander dan voor jezelf
 • Je voelt je zelf minder, voelt je niet goed genoeg
 • Je doet eerder dingen die zelf eigenlijk niet wil
 • Gevoelens van onzekerheid

Deze cirkel gaat uit van het vrouwelijke lichaam als bron van informatie:

Elkaar inspireren en versterken om jezelf werkelijk te laten zien met je behoeften en verlangens.

 • Samen mediteren
 • Samen ademhalen
 • Samen verbinden
 • Samen delen

Locatie

Bij goed weer dan is het de bedoeling dat we deze middag samen op een mooie plek in de natuur doorbrengen (in de buurt van onze locatie). Mocht het weer onvoldoende warme of nattigheid geven dan vind de vrouwencirkel gewoon op de locatie van Nancy van der Hoek-Body Mind&Being plaats.

Vrouwencirkel begeleiding

Stephanie van Hoorn is als Yoga docente verbonden aan ons centrum en inmiddels ervaren in het geven van vrouwencirkels voor haar eigen bedrijf Handed by Nature. Nancy van der Hoek is fysiotherapeut, meditatie teacher en ademcoach. Nancy integreert dit in haar praktijk om mensen te helpen lichamelijke en mentale obstakels te overkomen.

Kleding

Het advies is soepele kleding (geen spijkerbroeken en riemen). Hoewel we niet intensief gaan sporten gaan we wel bewegen, sportkleding of kleding waarin bewegingen niet beperkt worden is echt een pre.

Verzorging

Er is ruimte aanwezig om eventueel om te kleden en spullen veilig op te bergen. Verder hoeven de deelnemers niets mee te nemen alles wat we nodig hebben voor de workshop is voorzien. Ook zorgen we voor koffie/thee/water bij ontvangst en tijdens de workshop verzorgen we een lichte versnapering voor in de ‘pauze’.

Share with friends

Date and Time

Location

Fysiotherapie Zevenhuizen Nancy van der Hoek

42 Nijverheidscentrum

2761 JP Zevenhuizen

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved