Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Vrijdag 27 oktober - KRACHTVOER! Building Integrated Solar PV

WDE LabSquare Switch

Friday, October 27, 2017 from 8:00 AM to 10:30 AM (CEST)

Vrijdag 27 oktober - KRACHTVOER! Building Integrated...

Ticket Information

Type End Quantity
Early Bird Oct 30, 2017 Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Vrijdag 27 oktober - KRACHTVOER! Building Integrated Solar PV

Event Details

KRACHTVOER! BUILDING INTEGRATED SOLAR PV

Gemeente Eindhoven en !MPULS werken de komende 10 jaar schouder-aan-schouder om zeven gemeentelijke panden slim te verduurzamen. Recent zijn we gestart met de renovatie van de Stadstoren. Later volgen o.a. Mercado, het Stadhuis, het NRE-gebouw en Van Abbe Museum. We streven onder andere naar 95% circulair en 100% gasloos. Hoe gaan we dat bereiken? Door samen te werken en zoveel mogelijk (markt)partijen samen te brengen!

 


Denk en discusieer meer op 27 oktober (inclusief krachtig ontbijt)

Graag nodigen we u namens gemeente Eindhoven en !MPULS uit voor een KRACHTVOER-sessie over Building Integrated Solar PV op vrijdag 27 oktober. KRACHTVOER is een open platform waar het draait om vernieuwing en ontwikkeling. We gaan om tafel met innovatieve marktpartijen die op dit moment concreet bezig zijn met gelijksoortige vraagstukken. 

 


Tijdens een energieke ontbijtsessie in de Dutch Design Week gaan we op zoek naar de actuele vragen, innovaties en oplossingsrichtingen rondom integratie van zonne-energie in de gebouwde omgeving. Opdrachtgevers leggen in de vorm van pitches hun uitdagingen neer; opdrachtnemers en leveranciers laten zien wat mogelijkheden én onmogelijkheden zijn. KRACHTVOER is publiek toegankelijk: iedereen is welkom om deel te nemen, mee te luisteren en onderdeel te zijn van de energieke discussie. Kortom: een frisse, effectieve en inspirerende start van de dag.

KRACHTVOER wordt gehouden in het stadhuis van Eindhoven. Uiteraard zorgen wij voor een gezond ontbijt voor een frisse start van de dag. 


www.impulsgeeftenergie.nl

 !MPULS werkt aan een gezondere werkomgeving. We geloven in gelijkwaardig samenwerken op basis van vakmanschap, verbinding en vertrouwen. We bieden een werkomgeving waarin comfort, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Circulair denken, doen én verdienen door te werken in slimme allianties. De basis is gezond verstand; zodat onze kinderen straks geen rotte appels oogsten, maar de vruchten kunnen plukken! !MPULS is een samenwerking tussen Brink Groep, DOOR architecten/ Rudy Uytenhaak architectenbureau, DWA, Kuijpers en LAUDY Bouw & Ontwikkeling (onderdeel van Ballast Nedam).

www.impulsgeeftenergie.nl >

Switch. Light, transforming life

Switch is het nieuwe platform voor een meer directe innovatie, met licht als verbindend thema. Iedereen die daarop wil voortbouwen kan elkaar hier ontmoeten. Samen onderzoeken en ontdekken hoe onze kwaliteit van leven kan verbeteren vanuit de kracht van Eindhoven: technologie, design en kennis. Op weg naar een hechtere samenleving voor een sterke, veerkrachtige stad.

www.switchlight.nl >

Have questions about Vrijdag 27 oktober - KRACHTVOER! Building Integrated Solar PV? Contact WDE LabSquare Switch

Save This Event

Event Saved

When & Where


Stadhuis
Stadhuisplein 1
Raadszaal
5611EM Eindhoven
Netherlands

Friday, October 27, 2017 from 8:00 AM to 10:30 AM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

WDE LabSquare Switch

Switch is een initiatief van de gemeente Eindhoven in samenwerking met het World Design Event (onderdeel van de Dutch Design Week)

  Contact the Organizer
Vrijdag 27 oktober - KRACHTVOER! Building Integrated Solar PV
Things to do in Eindhoven Other Community

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.