Free

Vrij van Schaamte - Het Koningshuis op Curacao

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Iglesia Bida Nobo

Punta Cardonweg 72

Willemstad, Curaçao

Curaçao

View Map

Event description

Description

Een plek voor vrouwen op Curacao om tot rust te komen

Mooie vrouw,

Stichting Het Koningshuis komt naar Curaçao voor een bijzondere middag over het onderwerp ‘Vrij van Schaamte’. Een middag vol muziek, poëzie, lezingen en inspirerende persoonlijke verhalen.

De bijeenkomst Vrij van Schaamte beloofd een bijzondere, mooie en inspirerende ontmoeting te worden. Ik, Audrey Scharbay en oprichter van Het Koningshuis, droom ervan om zoveel vrouwen als mogelijk te laten weten dat er hoop is ondanks een schijnbaar hopeloze situatie. Dat er reden is om door te zetten en niet op te geven.

MAART 2020
Begin maart 2020 reist Audrey samen met schrijver en dichter Marina de Haan naar Curaçao. Marina is een jonge vrouw van 33 die al haar hele leven kampt met ernstig allergisch astma, eczeem en ontelbare allergieën. Een groot deel van haar leven heeft ze met en in schaamte geleefd. Of beter nog: overleefd. Tijdens onze ontmoeting deelt ze eerlijk over haar strijd om helemaal zichzelf te worden.

Maar liefst 200 vrouwen krijgen de kans om geheel gratis deel te nemen aan onze bijeenkomst op Internationale vrouwendag. Het wordt een dag met akoestische muziek, lezingen, poëzie, mooie ontmoetingen, netwerken en ruimte om elkaar beter te leren kennen en vragen te stellen.

Tekst gaat verder onder fotoWAT KAN JE VERWACHTEN?
- Lezingen
- Poëzie
- Q&A
- Muziek van Grupo Just For You: prachtige akoestische muziek
- Een hapje en een drankje
- Vertaling van de hele middag in het Papiamento

WIE IS AUDREY?
Audrey Scharbay is oprichter van Stichting Het Koningshuis. Ze is op Curaçao geboren en is sinds 1982 getrouwd. Audrey is moeder van één dochter. Van huis uit is ze bemiddelaar, manager, coach en adviseur. Meer dan 25 jaar heeft ze in de dienstverlening gewerkt en heeft ze zich altijd ingezet voor haar medemens.

Haar kracht en passie is merkbaar op zowel individuele basis als in groepsverband. Audrey houdt van mensen en is positief ingesteld. Ze is oplossingsgericht en gaat uitdagingen niet uit de weg. Daarnaast is ze sinds jaar en dag trouwambtenaar in binnen- en buitenland.

In het kader van Stichting Het Koningshuis worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waarbij vrouwen elkaar ontmoeten. Ze delen met elkaar, leren van elkaar en gaan vervolgens met hernieuwde energie weer terug naar huis.

WIE IS MARINA?
Marina de Haan (1986) is journalist en dichter. Ze schrijft onder meer verhalen, reportages en interviews voor de dagbladen Noordhollands Dagblad en IJmuider Courant. In 2017 debuteerde ze met haar gedichtenbundel ‘Lily in the Wild Field’. Een bundel vol gedichten over hoop vinden in wanhoop.

Daarnaast is ze oprichter van ZoeteLiefde, een bedrijf dat de kracht van woorden inzet om de wereld een beetje mooier te maken. Marina is altijd authentiek, durft kwetsbaar te zijn en wil mensen inspireren het beste uit het leven te halen. Ook werkt ze aan haar tweede gedichtenbundel 'De Zon Op Mijn Gezicht Voelen'.

LOCATIE
Iglesia Bida Nobo Curaçao gevestigd aan Punta Cardonweg 72 heeft haar gebouw beschikbaar gesteld. Daar zijn wij bijzonder dankbaar voor.

GRATIS
Stichting Het Koningshuis biedt je deze middag geheel gratis aan, gewoonweg omdat je het verdient. Er zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd. Om de catering goed te kunnen informeren is registratie noodzakelijk. Dat kan hier: https://bit.ly/38mhcaK

Kom in groten getale op internationale vrouwendag, zondag 8 maart 2020, van 16.00 – 19.00 uur naar Punta Cardonweg 72 en neem alle vrouwen in je omgeving mee. Dit is een once in a lifetime experience en dat wil je niet missen.

Namens stichting Het Koningshuis heet ik je van harte welkom,

Audrey de Haan-Scharbay
Je gastvrouw

Share with friends

Date and Time

Location

Iglesia Bida Nobo

Punta Cardonweg 72

Willemstad, Curaçao

Curaçao

View Map

Save This Event

Event Saved