Free

VoxPop Vitamester Képzés

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

KAPTÁR coworking

4 Révay köz

1065 Budapest

Hungary

View Map

Event description

Description

Vox Pop, ahol a közösségi vita és a társasjátékozás élménye találkozik.

Jól vitázni nem könnyű. Gyakran a világ vezetőinek sem sikerül érdemi érveket ütköztetniük. A DIA azon dolgozik, hogy a ma felnövekvő generáció kulturáltan és hozzáértően tudja megvitatni a mindenkit érintő közügyeket. Lehet, hogy másképp gondolkodunk, de együtt kell működnünk, hogy haladni tudjunk.

A Vox Pop Vitajáték azért jött létre, hogy jó beszélgetések szülessenek olyan témákról, amelyek heves vitákat válthatnak ki. Egy eszköz arra, hogy sokszempontúan beszélgessünk fontos dolgokról. Játék, amiben nem lehet veszíteni, csak jó közösségi élményeket nyerni. Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak. Egy fejlesztő eszköz, ami segít új tudást szerezni és nem utolsó sorban: közelebb kerülni egymáshoz.

Mit fogunk csinálni?

Az esemény első blokkjában a DIA szakemberei segítségével változatos és szórakoztató gyakorlatokon keresztül elsajátíthatsz alapvető érveléstechnikai és facilitátori készségeket, amelyek elengedhetetlenek a VoxPop vitajáték levezetéséhez. Ezután a második blokkban lehetőséged nyílik megismerni a VoxPop szabályait és saját élményt szerezni a játék működéséről, amit egy struktúrált reflexió keretében dolgozunk fel a résztvevők igényeihez igazodva. A délután végére minden résztvevő képessé válik maga is levezetni egy VoxPop játékot.

Kinek ajánljuk?

Trénereknek, tanároknak, vezetőknek, érdeklődő diákoknak, szülőknek, ifjúsági szakembereknek, közösségek/csoportok aktív tagjainak.

A Vox Pop bármilyen korcsoporttal játszható. Mivel a vita témája szabadon alakítható, ezért a csoport igényeire lehet azt szabni és általános iskolások épp úgy profitálhatnak belőle, mint egy cég munkatársai.

Gyakorlati tudnivalók

A képzésen 10 fő tud részt venni.

A részvétel regisztrációhoz és 15.000 forint belépő megvásárlásához kötött. Regisztrálni az Eventbrite-on tudsz (a regisztráció visszaigazolását nem szükséges kinyomtatni), ezután pedig a DIA honlapján tudod megvenni a belépődet PayPal-on vagy banki átutalással (https://i-dia.org/tamogass/). Az utalás közleményébe kérjük, írd be a teljes neved és azt, hogy "Adomány".


A Vox Pop játék a helyszínen megvásárolható magyar, angol és német nyelven.

A magyar játék ára 15.000 forint+áfa.

További információ: https://i-dia.org/vitajatek/

Ha kérdésed van, írj: hellodia@i-dia.org
Share with friends

Date and Time

Location

KAPTÁR coworking

4 Révay köz

1065 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved