Free

Voor Goed x Citylab010 Spreekuur #7

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

OASE

Westewagenstraat 80

Rotterdam

Netherlands

View Map

Event description

Description

NIEUW ! EXPERTTAFEL !

Vanaf 24 oktober (deze editie) kun je ook tickets boeken voor de experttafel. We hebben 2 financieel / juridisch experts van Ploum uitgenodigd om met ondernemers in gesprek te gaan. De eerste ronde start om 9.00 uur en de tweede ronde om 10.00 uur. Je gaat dan met max. 5 andere deelnemers in gesprek met de experts over jouw financieel, juridische vragen.

DOEL & OPZET IMPACT SPREEKUUR

Rotterdam kent steeds meer ondernemers die geloven in 'ondernemen én goed doen'. Vanuit Citylab010 en Voor Goed stimuleren wij deze ontwikkeling. Een ontwikkeling die bijdraagt aan een beter, mooier en socialer Rotterdam voor iedere Rotterdammer. Ben jij zo'n ondernemer die bijdraagt aan de stad? En heb je een vraag, idee, probleem, groeiambitie? Of wil je gewoon even sparren? Kom dan naar het maandelijkse impactspreekuur.

Elke vierde donderdag van de maand staan wij, samen met onze experts, tussen 9.00 en 11.00 uur klaar om met je in gesprek te gaan. We werken op afspraak. Boek daarom snel een ticket zodat je verzekerd bent van een plek. We werken in de vorm van speeddates, dus korte en krachtige ontmoetingen. Geef daarom duidelijk aan waar je over in gesprek wilt. Bij het boeken van je ticket kun je daarom al aangeven wat je belangrijkste vraag is. Hoewel onze expertise groeit, durven we niet te beloven direct antwoord te hebben. In het gesprek maken we daarom ook heldere afspraken over de follow up.


Share with friends

Date and Time

Location

OASE

Westewagenstraat 80

Rotterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved