Free

Vocea TA – un aliat in comunicarea cu ceilalti

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Sociology and Social Work

9 Bulevardul Schitu Măgureanu

București

Romania

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

Este un workshop practic care se adreseaza celor carora nu le place cum se aude vocea lor si vor sa afle ce fac diferit actorii astfel incat sa isi utilizeze vocea la potential maxim. Daca vrei doar teorie si nu esti dispus/a sa faci exercitiile si sa te implici, acest workshop nu este pentru tine.

Vocea împreună cu comportamentul non-verbal te descriu mai bine decât poate ai vrea să crezi. Suntem o carte deschisă în momentul în care vorbim, ceea ce nu poate decât să ne bucure atâta timp cât suntem autentici şi nu suntem preocupaţi să fim percepuţi diferit decât suntem în mod real.

Vorbeşti nazalizat sau cu voce de cap? Iţi tremură vocea când ai emoţii, sau ca să vorbeşti mai tare în loc să foloseşti diafragma ca suport, apeşi pe corzile vocale? Nu îţi place cum se aude vocea ta înregistrată?

Iţi propun exerciţii practice care au la bază tehnici de respiraţie și de modelare a timbrului vocal cu ajutorul cărora să descoperi cum suna vocea ta, în mod real.

Ce înveți la workshop?

  • Descoperi cum sună vocea ta naturală, și nu cum a ajuns ea să sune în urma unor obiceiuri create în timp.
  • Reînveți să respiri abdominal așa cum o făceai când te-ai născut.
  • Vei putea să îți controlezi vocea în momente tensionate.
  • Cum să îți folosești timbrul vocal.
  • Să faci diferența între voce de cap, voce nazalizată, voce de piept.
  • Să exersezi tipul de voce care te avantajează.
  • Să ai răbdare cu tine și să te detensionezi

Agenda evenimentului este simpla:

Practica

CE pierzi?

O oportunitate de a-ti descoperi cum suna vocea ta in mod real si nu cum a ajuns sa sune in timp in urma unor obiceiuri nenaturale.

Nu se adreseaza celor care canta, este vorba doar despre VORBIT!

Descrierea Trainerului:

Sunt SIMONA NĂSTASE, Trainer și Actriță

Și am făcut lucruri foarte diferite până acum plecând de la finanțe și experiență în mediul de afaceri până la actorie și training, lucru care m-a ajutat și determinat să construiesc un mod de comunicare autentic.

Am lucrat în companii ca Orange, Rompetrol, Saint-Gobain dobândind astfel experiență în domenii ca relații cu clienții, dezvoltarea afacerii și resurse umane. Colaborez cu TSA Europe (http://tsaeurope.co.uk/about/our_people.aspx) pe livrare de programe de training în management, în țară și în străinătate și în același timp sunt actriță. Printre clienţii pentru care am lucrat in EMEA se numără Oracle iar în România cu Terapia, Ubisoft, Ambasada Marii Britanii la Bucureşti şi multe alte companii locale în special din zona de IT.


În ceea ce priveşte cursurile de comunicare pe care le susțin în România le-am dezvoltat după o metodă personală, îmbinând elemente de actorie, tehnică vocală, respirație, improvizație și bineînțeles exerciții specifice recunoscute. Cursurile se adaptează nevoilor reale ale cursanților și metodele de atingere a obiectivelor finale se schimbă de la o grupă la alta, respectiv de la o persoană la alta. Pe lângă aceasta zonă abordez în training partea de Inteligență Emoțională și Management (delegare).

Experiența dobândită în mediul de afaceri cât și în actorie m-a ajutat să realizez cât de necesare sunt elementele de actorie pe care le putem aplica în mediul de afaceri.

Ca formare am facultatea de Finanțe, Bănci la ASE București, Facultatea de Actorie Hyperion, Master pe Actorie la Londra în cadrul Alra (Academy of Live and Recorded Arts) și Master pe Management la Clermont Ferrand (Université D’Auvergne). Sunt de asemenea formator atestat CNFPA și am cursuri în Management de Proiect si Manager de Resurse Umane. În prezent studiez psihologia la SNSPA și mă ajută enorm în meseria de trainer.

Pentru întrebări sau pentru ședințe de unu la unu, scrie-mi pe:

salut@voceautentica.ro

Mulțumesc!

Share with friends

Date and Time

Location

Faculty of Sociology and Social Work

9 Bulevardul Schitu Măgureanu

București

Romania

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved