Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Radionica

Predviđeno trajanje događaja: 45 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 12

Izlagač: Iva Ižaković

Suradnici na događaju: Ana Zrnić

Opis događaja: Radionica se oslanja na dvije tehničke pretpostavke: korištenje mobitela za snimanje kadrova na Kreativnoj riznici i korištenje programa za uređivanje snimljenih kadrova. Polaznici radionice proći će kroz sve korake izgradnje i uređivanja vizualnog zapisa, a prema pravilima koja trenutačno prevladavaju u mrežnom prostoru. (windowss movie maker)

Sektor kreativne industrije: Mediji – TV, radio, tiskani mediji i elektronički medij, Oglašavanje i tržišne komunikacije

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Zovem se Iva Ižaković i studentica sam četvrte godine Pravnog fakulteta u Osijeku. Posebno sam zainteresirana za područje autorskih prava u kreativnoj industriji te za izradu videa u programu Windows Movie Maker koji su prilagođeni za objavu na društvenim mrežama. Također, zanimaju me i teorijska i praktična znanja o digitalnim sadržajima kreativne industrije.

Životopis suradnika:

Ana Zrnić, Znanstvenica je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Predsjednicom je Instituta Andizet od 2018. godine. Zbog doprinosa Kreativnoj riznici dobitnicom je Dekanove nagrade (2014./2015.) te Državne nagrade za znanost za 2016. godinu. Voditeljicom je multimedijskih projekata Instituta Andizet te asistentica režije Heppeninga Vilijun. Posjeduje razvijene vještine komuniciranja s javnošću i financijskog upravljanja kulturnim projektima.

Sponzor događaja: Merlon

Date and Time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved