Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Toinen Toimisto

3 Finlaysoninkatu

33210 Tampere

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Visuaalisen fasilitoinnin päivä on virkistävä sukellus visuaaliseen ajatteluun sekä työkaluihin, joita jokainen voi hyödyntää vuorovaikutuksen ja ajattelun tukena. Fasilitoijana saat työkalupakkiisi uuden tehokkaan työvälineen, jota voit soveltaa monipuolisesti eri tilanteissa. Visualisointi tuo fasilitointiin uuden yhteistä ymmärrystä lisäävän tason ja soveltuu erityisen hyvin työelämälle ominaisten kompleksisten asioiden ja ongelmien hahmottamiseen.

Työpajan aikana osallistujat oppivat hyödyntämään yksinkertaista piirtämistekniikkaa ja soveltamaan visualisoinnin tuomia eri ulottuvuuksia ryhmien ja yhteisen ajattelun ohjaamisessa. Valmennuksessa harjoitellaan graafisen fasilitoinnin perustekniikkaa, tutustutaan sen soveltamismahdollisuuksiin sekä pohditaan sen tuomaa lisäarvoa fasilitointitilanteissa.

Tavoitteena on huomata että jokainen on visuaalinen ajattelija ja osaa piirtää - ja että innostus piirtämiseen ja visualisoinnin hyödyntämiseen syttyy. Valmennuksen jälkeen jokaisella on käytössään uusi tehokas työkalu, jota kukin voi soveltaa omalla tyylillään ja tehdä käytännön kokeiluja omassa työssä.

Työpajan vetävät KYLÄ Groupin Johanna Vuorenmaa ja Kirsi Riihijärvi. Johanna on visualisoinut monipuolisesti erilaisia työkirjoja, strategioita ja prosesseja. Johanna hyödyntää visualisointia ja visuaalisia työkaluja myös fasilitoidessaan erilaisia ryhmiä ja kehittämis- ja konseptointityöpajoja. Kirsin intohimona on luoda uutta ja ymmärtää erilaisia asioita pintaa syvemmältä, liittyvät ne sitten ihmisten välisiin suhteisiin tai jumittaviin toimintamalleihin. Kirsi kokeilee ja etsii toimivuutta vaikeissakin aihioissa, välineinään palvelumuotoilu, fasilitointi, valmennus ja työnohjaus.

Hinta:
Koulututus Fafan jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 100 €. Voit liittyä Suomen Fasilitaattorit ry:n jäseneksi täältä: https://holvi.com/shop/fafakauppa/

Koulutusmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Esteettömyys:
Tila on esteetön

No-show:
Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi Eventbritesta viimeistään 1 vuorokausi ennen, jotta tilallesi pääsee joku muu, mielellään aiemmin. Peruuttamatta jääneistä ilmoittautumisista veloitamme no-show -maksun 30 euroa (paitsi sairaus- ym. force majeure -tapauksissa.)

Peruuttamisohje:
Kirjaudu omalla tunnuksellasi Eventbriteen: https://www.eventbrite.com

Oikealla ylhäällä oman etunimesi kohdalta avautuu klikkaamalla valikko, valitse sieltä Tickets. Valitse oikea tapahtuma, klikkaa se auki ja valitse Cancel Order. Varmista peruutus. Näin toimimalla paikkasi menee automaattisesti seuraavana jonossa olevalle. PERUUTUKSIA EI OTETA VASTAAN SÄHKÖPOSTITSE, vain Eventbriten kautta.

Date and Time

Location

Toinen Toimisto

3 Finlaysoninkatu

33210 Tampere

Finland

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved