Actions and Detail Panel

€22.17

Date and time

Location

Scheestraat 74

Scheestraat 74

1750 Lennik

Belgium

View map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

VinoRock - Wine, Food & Music Festival

About this event

VinoRock is een wijnfestival dat doorgaat op zaterdag 10 september 2022. In een oase van groen en in de schaduw van ons prachtig kasteel creëren we door middel van onze wijnstandjes, oesterbar, foodtrucks en live music een fijne, ontspannen atmosfeer waar zeker ook plaats is om de benen los te gooien!

Foodtrucks

Terwijl je drinkt van een heerlijk glaasje wijn en live muziek kan je genieten van heerlijke hapjes/gerechten aan één van onze foodtrucks. Ook is er een oesterbar aanwezig!

Live bands

Op een festival mag uiteraard geen muziek ontbreken. Daarom nodigen wij enkele live bands uit die zullen zorgen voor de juiste sfeer.

Wijnproeverij

Bij lekker eten hoort uiteraard een bijpassend glaasje wijn. Met je ticket krijg je alvast van ons 4 proevertjes! Aan onze rosé, rode en witte stand kan je een ruime selectie aan kwaliteitsvolle wijnen terugvinden. Onze Champagne stand biedt dan weer een sprankelende verfrissing. Heerlijk in combinatie met een bord verse oesters.

Tickets

Tickets kosten 20 euro. Hierin zijn inbegrepen: toegang tot het festivalterrein en livemuziek. Ook 4 gratis proevertjes die je de mogelijkheid geven om aan onze standjes reeds te proeven van 4 van onze wijnen.

VinoRock LL image

Share with friends

Save This Event

Event Saved