Free

Vini d'Abruzzo: DOC e DOCG

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Trinitatis chapel

22 Vriesestraat

3311 KD Dordrecht

Netherlands

View Map

Event description

Description

Trebbiano, Cerasuolo en Montepulciano d'Abruzzo zijn de drie grote en bekende wijnen uit de Italiaanse regio Abruzzo. In deze proeverij gaat sommelier Barbara Summa 3 wijnen schenken en legt ze uit waar en hoe worden ze gemaakt, met tips en recepten over de beste wijn-spijs combinaties.

De proeverij word georganiseerd in het kader van het Abruzzo-evenement in Dordrecht. U dient in het bezit te zijn van een entréekaart voor het evenement à € 6 + de kost van de proverìj van € 10. Leden van de Dante Alighieri-verenigingen betalen € 7,50 voor de proeverij.

Wilt u daarna ook de proeverij "Onbekende inheemse druivensoorten van Abruzzo" om 17:15 bijwonen, dat kunt u een gezamenlijke reservering maken met korting: u betaalt € 20 voor beide proeverijeen en krijgt de entréekaart gratis bij. Deze korting is alleen geldig als u een reservering via deze pagina heeft, u betaalt dan aan de deur.

Inschrijvingen voor "Onbekende inheemse druivensoorten van Abruzzo" kunnen via deze link: https://www.eventbrite.com/e/abruzzo-onbekende-druivensoortenvitigni-sconosciuti-tickets-45098576055

Voor meer informatie: barbara@madrelingua.com.


Share with friends

Date and Time

Location

Trinitatis chapel

22 Vriesestraat

3311 KD Dordrecht

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved