Free

Vilken typ av riskkapital är bäst för ditt bolag?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

WeWork

Malmskillnadsgatan 32

Vån 14

111 51 Norrmalm

Sweden

View Map

Event description

Description

När det kommer till att söka riskapital finns det en hel del att tänka på för dig som entreprenör.

Feminvest arrangerara därför ett utbildande event tillsammans med FundedByMe och WeWork där vi samlar en panel med olika typer av investerare. Lån, affärsängel, VC, crowdfunding eller startupgenerator. Här får du möta samtliga alternativ för att ta reda på vad som kan vara bäst för specifikt ditt bolag.

Du kommer även få möta entreprenörer som sökt olika typer av kapital och få höra deras tankar och erfarenheter av investeringarna.

Michaela Berglund från Feminvest är moderator.

Om Feminvest

Feminvest har ambitionen att inspirera och utbilda kvinnor att våga äga mer, både som investerare och som entreprenörer. Nätverket har för närvarande över 20 000 kvinnor i alla åldrar med den gemensamma nämnaren för att se sitt ägande växa på olika sätt. Feminvest har även ett kvinnigt affärsängelnätverk som primärt investerar i kvinnliga entreprenörer.

Om FundedByMe

FundedByMe är ett teknikbolag med inriktning mot finansmarknaden. Idag erbjuder bolaget en plattform för finansieringsstöd för diverse tillväxtbolag runt om den globala marknaden. Kunderna tecknar sig online där de får möjligheten att investera i olika tillväxtbolag. Bolaget består i dagsläget av FundedByMe.com, Feminvest och Laika Consulting, samt 6 samägda partnerbolag i Finland, Malaysia, Singapore, Polen, Holland och Dubai/UAE. Gruppen når tillsammans över 269,000 registrerade globala investerarmedlemmar. För mer information besök www.fundedbyme.se

Share with friends

Date and Time

Location

WeWork

Malmskillnadsgatan 32

Vån 14

111 51 Norrmalm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved