Free

Vil du vide hvordan du slipper for briller og linser? Kom til Informationsa...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Comwell Sønderborg

Strandvej 1

6400 Sønderborg

Denmark

View Map

Event description

Description

Nyd livet - uden briller og linser!

Vil du vide, hvordan du kan slippe for uskarpt syn, og besværlige briller og linser? Så tilmeld dig til dette gratis arrangement, som afholdes på hotellet Comwell Sønderborg, onsdag d. 28. februar kl. 18:00-20:30. Denne aften vil vi give dig en grundig introduktion til synskirurgi - herunder svar på, om du er en egnet kandidat til operation.

Vi tør godt love, at det bliver en rigtig spændende aften, for dig der ønsker at leve livet uden briller og linser. Du kan nemlig få svar på alle dine spørgsmål om synsfejl, laserbehandling og linseudskiftning (RLE), eksempelvis:


  • Hvad bør du tænke på, inden du får foretaget en øjenoperation?

  • Hvilke operationstyper findes der og hvad er dine muligheder?

  • Hvad gør Memiras kvalitetsarbejde så enestående i branchen?

  • Hvad indebærer Memiras 5 års Tryghedsgaranti?

  • Hvor erfaren er kirurgen, der skal operere mig?

  • Kan alle blive opereret - uanset synsfejl?

  • Hvad koster det at slippe for briller og linser?

  • Er jeg egnet til behandling?

  • Gør det ondt, skal jeg sygemeldes, kan jeg blive blind, og meget meget andet…


Hos Memira hjælper vi hvert år 10.000 personer med at slippe for briller og linser. Denne aften kan du møde et par af vores tidligere kunder, og høre hvad der fik dem til at tage beslutningen om at få lavet en øjenoperation - og hvorfor de valgte Memira.

Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål under mødet, hvor vi har naturligvis også sørget for lidt godt til maven og ganen undervejs. Umiddelbart efter præsentationen tilbyder vi at udføre gratis screeninger på alle fremmødte. Samtidig får du tilbuddet om en grundig undersøgelse af én times varighed på et senere tidspunkt. Undersøgelsen har en værdi á 300 kr. men er gratis ved bookning af tid på en af vores 7 klinikker denne aften.


Hvis du vil vide, hvordan du kan slippe for besværet og nyde en aktiv livsstil uden synsfejl, så må du absolut ikke gå glip af denne aften.


Vi glæder os meget til at se dig!


Med venlig hilsen
Memira Øjenklinikker


Vigtig info!
*Har du øjenskader eller sygdomme (dovent øje, grøn stær eller lignende), vil dette møde ikke være relevant for dig. Hos Memira opererer vi udelukkende synsfejl i raske øjne - og vi tilbyder ikke øjenlægeundersøgelser. Læs mere her.


Tilmelding!
Ønsker du at vide mere om informationsmødet, så kontakt os på telefon 88 80 28 00 - her vil du også kunne få hjælp til at tilmelde dig. Du kan også selv tilmelde dig direkte under "Register".

Af praktiske hensyn anses tilmelding for bindende, med mindre man selv afmelder sig igen eller giver besked om afbud direkte til marketing@memira.dk (88 80 28 00) senest 24 timer før arrangementet.

Share with friends

Date and Time

Location

Comwell Sønderborg

Strandvej 1

6400 Sønderborg

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved