€793.60 – €992

Vastuullisuusviestinnän ihmemaa - Kokopäivän työpaja

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Jeppaksenhaka 19A

02400 Kirkkonummi

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description

Description

Hyppää vastuullisuusviestinnän kaninkoloon! Miten tehdään uskottavaa ja tehokasta vastuullisuusviestintää sortumatta vastuullisuuspesuun?

Tule uuteen ainutlaatuiseen työpajaan, jossa tutkimme käytännön esimerkein ja harjoituksin trendipuheeksi muodostuneen vastuullisuuden olemusta ja löydämme parhaat käytännöt, miten aidosti toteuttaa vastuullisuutta ja puhua siitä omalle organisaatiolle ja sidosryhmille.

Jeppaksessa sukellamme luottamuksen ilmapiirissä haastavien kysymysten äärelle. Yhteisöllisyys, jossa sparraamme toinen toisiamme nostaa tästä seminaarista lähtevät uudelle tasolle. Työpajassa selkeytetään kestävän kehityksen tavoitteita ja niistä viestimistä. Miten erottua vastuullisuudella nyt, kun kaikki puhuvat siitä?

Puhumassa ovat Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen päällikkö Anna Hyrske ja Sitran kiertotalousasiantuntija Jyri Arponen. Lisäksi teemme yhdessä käytännön harjoituksia, jotta jokaisella on myös lähtiessään jotain kättä pidempää.

Työpaja on suunniteltu siten, että siitä hyötyvät parhaiten yritysten ylin johto ja/tai viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaavat henkilöt. Osallistumisen edellytyksenä on halu ymmärtää vastuullisuutta, vastuullista viestintää ja näiden integroimista yrityksen strategiaan.

Osallistuvan yrityksen toimialalla ei ole merkitystä. Tärkeintä on halu oppia aiheesta eri näkökulmista ja käydä monipuolista keskustelua vastuullisesta viestinnästä.


Tilaisuuden ohjelma

8.30 Aamupala ja ilmoittautuminen

9.00 Taru Erviö: 100-vuotias rakennus kestäväksi tapahtumatilaksi.

9.15 Anna Hyrske: Mitä vastuullinen sijoittaja haluaa tietää? Puheenvuorossa kerrotaan, miten ja mistä yrityksen pitäisi viestiä vastuullisuutta arvostaville sijoittajille ja vastataan kysymykseen, millaisia vastuullisuusraportteja luetaan.

10.00 Tehtävä 1

12.00 Lounas

13.00 Jyri Arponen: Globaalit haasteet, joiden edessä olemme. Puheenvuorossa pohditaan kiertotalouden roolia kestävyysongelmien ratkaisijana ja sitä, miten kiertotaloushankkeista tulisi viestiä ymmärrettävästi.

13.45 Minna Rajainmäki: vastuullisuusviestinnän onnistumiset ja mokat

14.00 Tehtävä 2

16.30 Tilaisuus päättyy


Puhujat

Jyri Arponen

Jyri Arposella on vahvaa osaamista kestävästä liiketoiminnasta ja innovaatioista. Hän on työskennellyt yli 20 vuotta liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin ja rahoituksen alalla auttaen yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä. Parhaillaan hän johtaa Sitrassa teknologiayritysten kiertotalousohjelmaa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa mainostoimiston toimitusjohtajana ja useissa tehtävissä elinkeinoministeriössä.

Anna Hyrske

Anna Hyrske on vastuullisen sijoittamisen päällikkö eläkevakuutusyhtiö Ilmarisella. Hän on yksi alkuvuodesta 2020 julkaistun Vastuullinen sijoittaja -kirjan kirjoittajista. Kirja sisältää esimerkkejä ja ohjeita, jotka yhdessä vastuullisen sijoittamisen sanaston kanssa rakentavat lukijalle vankan tietoperustan. Annalla on lähes 20 vuoden kokemus rahoitusalalta ja vastuullisesta sijoittamisesta. Hän on toiminut Suomen Hongkongin kauppakamarin puheenjohtajana ja hän oli perustamassa Finsifiä, vastuullisen sijoittamisen yhdistystä.

Taru Erviö

Taru Erviö on liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, joka on erikoistunut vastuullisuuteen ja kestävän kehitykseen. Taru on toinen Vastuunkantajat-Facebook-ryhmän perustajista. Tarulla on lähes 20 vuoden kokemus IT-alalta ja hän toimii nykyään Blockchain Forum Finlandin varapuheejohtajana. Taru on restauroinut Jeppaksen kokous- ja juhlatilat kestävän kehityksen periaatteilla ja konsultoi myös vastuullisesta vanhan rakennuskannan modernisoinnista.

Minna Rajainmäki

Minna Rajainmäki on kestävään kehitykseen erikoistuneen viestintätoimisto Rodinian perustaja. Hän on viestinnän strateginen suunnittelija ja yhteiskunnallinen ajattelija. Hän on suunnitellut viestintästrategioita ja vastuullisuusviestintää yrityksille vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin hän on työskennellyt uutis- ja taloustoimittajana noin 10 vuotta Suomessa ja Ruotsissa.


Lisätietoja ja kyselyt laskutuksesta:

Minna Rajainmäki

minna.rajainmaki@rodinia.fi

+358 40 774 1838

Share with friends

Date and Time

Location

Jeppaksenhaka 19A

02400 Kirkkonummi

Finland

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved